Bkmkitap üzerinden alışveriş yapıp problem yaşayan oldu mu?

@yaraliordek, kitap siparişini verdim artık. Eğer kargoya verilmezse iptal edeceğim mecburen.

Şimdi Twitter sayfasındaki kişiyle konuştum da tedarik yöntemiyle çalışıyorlarmış. Yani ürünler stokta olmuyormuş, ortaklaşa çalıştığı yayınevi ve firmalardan geliyormuş kitaplar. Bu siteden alışveriş yapacak arkadaşlar bunu bilerekten alışveriş yapsın, ortalama tedarik süreleri de "7" iş günüymüş. Öyle yazıyor.

Şimdi anlaşıldı neden olduğu. Bütçeleri düşük olduğu için sipariş almadan kitapları almıyorlar. D&r ise kendi deposunda kitapları tutuyor ve sipariş aldıkça gönderiyor. Benim tavsiyem aradığınız kitaplar d&r da varsa iptal edip oradan almanız.

@yaraliordek, istediğim kitap ne yazık ki o sitede yok :( Bir daha bu siteye yanaşmayı düşünmüyorum, ilk ve son olsun.

@yaraliordek, hayırlı olsun hocam şimdiden. Umarım diğer hafta içerisinde gelir, kitabın aciliyeti yok ancak beklemek sinir bozucu olabiliyor.
1639805927507.png

Tedarik beklenen kitap sayısı 1'e inmiş bakalım. Umarım kısa süre içerisinde o da tedarik edilir.

Son düzenleme:
BKM diğer siteler gibi kitapları kendi deposundan tedarik etmez. Siz siparişi verdiğiniz de tedarik eder bu nedenle işleyişi biraz yavaştır ama fiyatı oldukça ucuzdur. Ayrıca sipariş takip etme sayfasıda sorunlu. Bazen yolda olan ürünlerim elime ulaşıyor.

@391969, evet diğer sitelere nazaran oldukça ucuz. Ancak bazı fiyatları da diğer sitelerden oldukça pahalı.

Arkadaşlar merhabalar,
Bkmkitap üzerinden kitap siparişi vermiştim, son zamanlarda ürünlerinin kargoya verilmediğini iddia eden olmuş. Şikayetvar üzerinde birkaç şikayet okumuştum da son zamanlarda böyle bir problem yaşayan oldu mu? Tahminen ne zaman kargoya verilir? Siparişi dün saat 19.00 gibi verdim.

Eki Görüntüle 1244083

Ürünlerim böyle gözüküyor.

2-3 hafta sürecek. Tedarik süreci maalesef çok uzun sürüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Tearz, şu anlık 1 tane ürün tedarik sürecinde. Bakalım, bekliyorum. 2 ürünüm tedarik edilmiş.

@Abdullah_Kadir, hocam 20-30 TL için bu sıkıntıyı çekmektense 20-30 TL daha fazla verir, gider Amazon'u tercih ederim. Perşembe günü sipariş ettiğim 2 tane hikaye kitabı ertesi gün elimdeydi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı