Bkmkitap üzerinden alışveriş yapıp problem yaşayan oldu mu?

@Abdullah_Kadir, hocam 20-30 TL için bu sıkıntıyı çekmektense 20-30 TL daha fazla verir, gider Amazon'u tercih ederim. Perşembe günü sipariş ettiğim 2 tane hikaye kitabı ertesi gün elimdeydi.
Ben ücretinden çok hepsini tek yerden almak istedim toplam 8-10 tane kitap sipariş edince her yerde bulamadım. BKM'nin de neden tercih edilmediği anlaşıldı.

@Abdullah_Kadir, hocam ben altı üstü almak istediğim kitap Amazon üzerinde 18 TL daha pahalıya gelince buradan almak istemiştim, site hakkında da hiçbir bilgim yoktu. Sadece 1$'cık için çektiğim sıkıntı bu, insanın zoruna da bu gidiyor gerçekten. Kargom gelince bu site hakkında bir konu açacağım, millet ona göre alışverişini yapsın. Biz aynı hataya düştük, millet umarım düşmez.

@kaboom295, evet. Twitter hesabındaki yetkiliyle de konuşmuştum, kendileri de söylüyor tedarik yoluyla satış yaptıklarını. Ayıptır gerçekten, yıl olmuş 2022 hâlâ tedarik yoluyla satış yapan mağazalar var.

@Abdullah_Kadir, hocam ben altı üstü almak istediğim kitap Amazon üzerinde 18 TL daha pahalıya gelince buradan almak istemiştim, site hakkında da hiçbir bilgim yoktu. Sadece 1$'cık için çektiğim sıkıntı bu, insanın zoruna da bu gidiyor gerçekten. Kargom gelince bu site hakkında bir konu açacağım, millet ona göre alışverişini yapsın. Biz aynı hataya düştük, millet umarım düşmez.

@kaboom295, evet. Twitter hesabındaki yetkiliyle de konuşmuştum, kendileri de söylüyor tedarik yoluyla satış yaptıklarını. Ayıptır gerçekten, yıl olmuş 2022 hâlâ tedarik yoluyla satış yapan mağazalar var.
Öyle bu şekilde olacağını bilseydim farklı sitelerden sipariş ederdim 😀.

@391969, evet diğer sitelere nazaran oldukça ucuz. Ancak bazı fiyatları da diğer sitelerden oldukça pahalı.

Evet mesela ben 3 kitaplık bir set alacağım. Kitaplar teker teker alınca tanesi 39TL bkm kitapta, ama d&r da 45 TL, toplu set halinde alınca bkm kitapta 130TL d&r da 110 TL. Gerçekten diğer sitelere göz atmadan alınmamalı kitaplar.

@yaraliordek, gerçekten en ucuz burada olsa bile ben bu siteyi bir daha tercih etmeyi düşünmüyorum. Siparişimin 3. günündeyim, hâlâ bir ürünüm tedarik sürecinde. Tek tek de gönderim yapmıyorlar.

@yaraliordek, gerçekten en ucuz burada olsa bile ben bu siteyi bir daha tercih etmeyi düşünmüyorum. Siparişimin 3. günündeyim, hâlâ bir ürünüm tedarik sürecinde. Tek tek de gönderim yapmıyorlar.
Haftasonu olduğu için kargo onlara da ulaşmaz 😀. Tek tek de göndermezler kargolama ücreti uçmuştur.

@Abdullah_Kadir, gene de tercih etmeyi düşünmüyorum. Hadi bunu bir şekilde atlattık diyelim. Şikayetvar üzerinde tam 190 sayfa şikayetleri var. Demek ki sorunlu şirket. Hepsinin şikayeti de belirli, geç göndermesi. Birinde illaki sorun yaşanır gibime geliyor.

@Abdullah_Kadir, gene de tercih etmeyi düşünmüyorum. Hadi bunu bir şekilde atlattık diyelim. Şikayetvar üzerinde tam 190 sayfa şikayetleri var. Demek ki sorunlu şirket. Hepsinin şikayeti de belirli, geç göndermesi. Birinde illaki sorun yaşanır gibime geliyor.
Yapacak bir şey yok maalesef. Son bir ürünün kaldı 'tedarik edilecek' umarım sıkıntı olmaz. Çözümü uzun sürüyor. Trendyol express kargomu kaybedince 1 hafta uğraşmıştım.

@Abdullah_Kadir, hocam Amazon'dan şaşmam bundan sonra. Sipariş ettiğim ürün ertesi gün elimde. Bakalım, ürünüm gelsin. Site hakkında konu açacağım, ürünü bekliyorum.
1639998122932.png

Ürünümün teki hâlâ tedarik bekleniyor konumunda. 😞
Ürünüm kargoya verilmiş, mesaj geldi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı