Daha fazla
- Meslek
- Freelance Finansçı ve 2 Şirket sahibi.
Tam 1 haftadır Kocaeli - İzmir arası yapacağım yolculuk için biraz daha fiyat uyguna gelsin diye yolculuk bulmaya çalışıyorum ve yaşadığım senaryo aynen şu;
+"Merhaba, güzergahınızı öğrenebilir miyim?"
- "Merhaba, siz neredesiniz?"
+ "Xxx yerdeyim fakat geçeceğiniz lokasyona gidebilirim"
- "Üzgünüm oraya yakın geçmeyeceğim"
Neden? Çünkü kadın değilim. Bir diğer senaryo;
- "Merhaba, ücret 1000₺ (İlan 300-500₺ aralığında açılmış)"
Neden? Çünkü kadın değilim. Özetle sadece kadınların kullanabileceği, yolcu erkek olduğu zaman işin ticarete döküldüğü, ülkemizdeki sapkınlık seviyesinin ne ölçüde olduğunu bir kere daha gösteren rezil bir aracı uygulama. Herhangi birisine yaptırım falan da yok. 1200₺ zaten uçak bileti, 200₺ fazla verip 1,5 saatte dünyanın en konforlu yolculuğunu yapabilmek varken senin nasıl bir insan olduğunu bilmeden, şoförlüğünü bilmeden, hırlı mısın hırsız mısın bilmeden neden aracına binmek için 1000₺ para ödeyeyim ki ben?
- "Merhaba, siz neredesiniz?"
+ "Xxx yerdeyim fakat geçeceğiniz lokasyona gidebilirim"
- "Üzgünüm oraya yakın geçmeyeceğim"
Neden? Çünkü kadın değilim. Bir diğer senaryo;
- "Merhaba, ücret 1000₺ (İlan 300-500₺ aralığında açılmış)"
Neden? Çünkü kadın değilim. Özetle sadece kadınların kullanabileceği, yolcu erkek olduğu zaman işin ticarete döküldüğü, ülkemizdeki sapkınlık seviyesinin ne ölçüde olduğunu bir kere daha gösteren rezil bir aracı uygulama. Herhangi birisine yaptırım falan da yok. 1200₺ zaten uçak bileti, 200₺ fazla verip 1,5 saatte dünyanın en konforlu yolculuğunu yapabilmek varken senin nasıl bir insan olduğunu bilmeden, şoförlüğünü bilmeden, hırlı mısın hırsız mısın bilmeden neden aracına binmek için 1000₺ para ödeyeyim ki ben?
Son düzenleyen: Moderatör: