Black Desert Online [EU] hesabımı nerede satabilirim?

bonjour

Megapat
Daha fazla  
Selam.

Tahminen 30.00-50.000 TL arası değerde satmak istediğim bir hesabım var. Hangi platformlar güvenilir bu iş için. Hesap EU olduğu için yurt dışında satmak istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben 1 sene önce G2G'de farklı bir oyun için satış yapmıştım 2999 dolara. Hiç sorun yaşamamıştım. Ufak bir komisyon alıyorlar ve paranızı 1 saat içinde gönderiyorlardı. Yalnız siteye aşina olmadığım için acemilikten ötürü TL hesabımı girmiştim siteye, bu sebeple bankam hesaba döviz geldiği için kur dönüştürme parası gibi bir zımbırtı kesmişti 260 TL. Alım olarak da zaman zaman kullanmışlığım var G2G'yi. Sorun yaşamadım dediğim gibi. Ama belli yerel bankaların ödeme sistemleri yüzünden vs sorun yaşayanlar olmuş. Dikkat etmenizde fayda var.

Bunun dışında Playerauctions diye bir site de şu aralar epeyce karşıma çıkıyor. Yorumları iyi ama daha önce kullanmadım. Sadece reklamlarını görüyorum.

Ben 1 sene önce G2G'de farklı bir oyun için satış yapmıştım 2999 dolara. Hiç sorun yaşamamıştım. Ufak bir komisyon alıyorlar ve paranızı 1 saat içinde gönderiyorlardı. Yalnız siteye aşina olmadığım için acemilikten ötürü TL hesabımı girmiştim siteye, bu sebeple bankam hesaba döviz geldiği için kur dönüştürme parası gibi bir zımbırtı kesmişti 260 TL. Alım olarak da zaman zaman kullanmışlığım var G2G'yi. Sorun yaşamadım dediğim gibi. Ama belli yerel bankaların ödeme sistemleri yüzünden vs sorun yaşayanlar olmuş. Dikkat etmenizde fayda var.

Bunun dışında Playerauctions diye bir site de şu aralar epeyce karşıma çıkıyor. Yorumları iyi ama daha önce kullanmadım. Sadece reklamlarını görüyorum.
Havuz mantığında çalışıyorsa sistem çok iyi. Ben satış için hesap bilgilerimi G2G'ye veriyim ödeme gelsin onlar transferi halletsinler mesela. Komisyon alsınlar, hesaba bir şey olmasın da. Çok korkuyorum dolandırcılık olacak diye.

Ödemeyi alma konusunda sıkıntı yaşamam, yurt dışı iş yapıyorum çok sayıda banka hesabım var Paypal..vs kullanabiliyorum.

Hocam bu konu ile ilgili bir sorum olacak.G2G veya PlayerAauctions gibi siteler ödeme yöntemleri kısmında gpay-skrill-paypal veya mastercard-visa gibi seçenekler sunmuşlar.En basitinden Visa alt yapısında olan bir ziraat bankası hesabına yurt dışı kaynaklı bu sitelerden ödeme alınabiliyor mu acaba?Kesecekleri komisyonu geçtim en azından ödeme gelsin de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı