Black Desert Online hikayesi neden çok karışık?

efe yazgı

Megapat
Daha fazla  
Black Desert oynamaya 3 hafta önce falan başladım ve görevlerde bayağı ilerledim. 58. seviyeye kadar da geldim. Başta görevler tek çizgi üzerinden giderken bir süre sonra neredeyse her NPC'den yan görev almaya başladım ve görev çeşitliliği çok arttı ve oyun ana görev olarak da daha önce gittiğim yere beni tekrar gönderdi. Ek olarak kara ruhum büyümüştü ama şu an geri küçük haline döndü. Oyun gayet zevkli, çok keyif aldım ama neden öyle olduğunu aklıma bir türlü oturtturamadım. Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Belli anlaşılabilir bir hikayesi yok yazılmış olmak için yazılmış o yüzden birşey beklemeyin. Ayrıca oyun pay2winin dibi. Bir süre sonra oyunu öğrendikçe ve birşeyler yapmaya çalıştıkca herşeyin ucunun paraya çıktığını anlayacaksınız. Pay2win olmasa dediğiniz gibi çok keyifli ve zevkli oyun hele mmporg kıtlığı olan şu dönemde gayet güzel fakat p2win olayından dolayı bıraktım.

65 saat oynadım 3 haftada ve 30 dolar para yatırdım zaten oyuna şimdiden. Ek olarak oyunun hikayesi önemsiz ve yazılmış olması için yazılmış olsa bile anlamak istiyorum. Ben elden ring'i oynamadan önce hikayesini 5-6 kez okumuştum; neden öldükçe sürekli diriliyoruz, öldürdüğümüz tanrılar kim ve akrabalık bağları neler vs.

Şöyle özet bir anlatım var hikaye olarak

Ayrıca şöylede bir youtube videosu var daha ayrıntılı bilgi içeriyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2018 den beri BDO oynayan birisi olarak sana şunu söyleyebilirim,
BDO da hikaye mi vardı?
Dalga geçmiyorum görevler sırasında mouse a R makrosu atayıp geçiyor herkes, oyunda o kadar iğrenç bir hikaye ve görev sistemi var. Shai uyanış görevini yapan herkes görevin ne kadar gereksiz ve saçma olduğunu bilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…