Black Desert Online indirme başarısız oldu hatası

bybrian

Kilopat
Katılım
2 Eylül 2014
Mesajlar
82
Yer
İzmir
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, Black Desert Online indirmeye çalışıyorum ancak indiremiyorum. Launcher'i açınca indirme başarısız oldu yazıyor. Dosyaları kontrol et dediğimde ise meta dosyası indirilemedi yazıyor. İnternetteki tüm forumlara baktım, DNS değiştirdim, güvenlik duvarını kapattım, yönetici olarak başlattım ve oyun klasörünün içinden patch ile başlayan 2 dosyayı sildim. Ancak hiçbiri işe yaramadı. Yardımcı olun lütfen, teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
dostum saat 13:30 dan bu yana insanları bekletiyorsun olur yada olmaz insanlara söyleseydin şimdiye insanlar çözüme ulaşmıştı kendine kıymet bildirmek için elinden geldikçe milleti oyalıyorsun yaptığın çok terbiyesizce.

Arkadaşlar aynı hata bende de vardı saat 11 den buyana uğraşıyorum ama çözüm bulamadım en son launcheri açtım ve 3-5 kere dosya kontrolüne tıklayıp tamam dedim daha sonra launcheri kapatıp tekrar açtığımda bende yüklemeye başladı şu an durum %16 da bir hata verir mi bilemiyorum. Ayrıca
@İRFAN TOPRAK arkadaşımızın çözümünüde uygulamıştım.
Teşekkürler yorum için deneyeceğim
 
BDO tarafından çözüm paylaşılmış.Yukarı'da ilgi budalası arkadaşı boşverin.Benim client şu an indirmeye başladı.

 
B
BDO tarafından çözüm paylaşılmış.Yukarı'da ilgi budalası arkadaşı boşverin.Benim client şu an indirmeye başladı.

bu işlemi nasıl yapıyoruz birşey yok ki bunda
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    283,1 KB · Görüntüleme: 112
Bana burada laf atan, ilgi budalası vs diyen arkadaşlar o çözüm bana ait GM'lerle görüşerek ben sizlere sundum terbiyeyi önce siz öğrenin ama sizlere iyilik yapanda kabahat. Tek uğraşan sizler değilsiniz bu arada saat 13:30 tan bu yana uğraşma sebebim de oyunun inmesini beklemek oldu. Kendimce bir şey ürettim sadece ben. Buyrun aşağıda da ss'i mevcut neyse ben uzatmıyorum genede sabır edenlere teşekkürler iyi oyunlar.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_47.png
    Screenshot_47.png
    10,4 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleme:
Bana burada laf atan, ilgi budalası vs diyen arkadaşlar o çözüm bana ait GM'lerle görüşerek ben sizlere sundum terbiyeyi önce siz öğrenin ama sizlere iyilik yapanda kabahat. Tek uğraşan sizler değilsiniz bu arada saat 13:30 tan bu yana uğraşma sebebim de oyunun inmesini beklemek oldu çok biliyorduysanız araştırıp gelip kendiniz yapsaydınız laf atacağınıza. Buyrun aşağıda da ss'i mevcut neyse ben uzatmıyorum genede sabır edenlere teşekkürler iyi oyunlar.
Valla dostum ben kimseden çözümü öğrenmedim kendim can sıkıntısına tıklayıp sinirlendim 3-5 kere kapatıp açtım oldu hatta emin olamadığım için diğer arkadaşın çözümünüde not düştüm. yaptıktan sonrada 10 dk bekledim bi hata verirmi diye o arada da üyelik alıp direk yazdım söylemiş olsaydın olsada olmasada bu saate kalmıyacaktık. Sitede paylaşıldığını da diğer arkadaşın paylaşımıyla öğrendim. Devlet bilgisi saklar gibi sakladığına şaşırdım. Sırf GM ler taktir etsin egom tatmin olsun düşüncesiyle oradan cvp gelene kadar kimseye bir şey söylememek ilginç.
 

Geri
Yukarı