Black Desert Online P2W mi?

yasin411

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar mühendisi öğrencisi
Bir süredir inceliyorum videolarını ve bir sorum var. Ben başlarsam yıllarca devam ederim, oyuna para yatırmadan hiçbir şey elde edemem mi? Amacım eğlenmek ve zevk almak. Oyunun vs. sistemi hoşuma gitti. Yorumlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fikrimi beyan edeyim. 4 kişilik arkadaş grubu ile başladık, ertesi gün sildik oyunu. Yıllarını vermen gerekiyor ki bir yerlere gelesin metin2'den daha beter. Ortamı biraz daha iyi. Grafikleri de güzel ama C9 oyununu çakması gibi düşün daha karışık versiyonunu yapmışlar. Yıllarını vermeye değmeyecek bir oyun benim şahsi fikrime göre. Oyunu çok oynamadığımdan bir şey diyemem ama hafiften P2W gibi.

Aylık olarak abonelik ücreti vermediğin her MMORPG pay to win öge bulundurur.
Bu konuda istisna bir oyun göremedim. Black Desert Online içerisinde pay to win ögeler bulunmaktadır.

Ayriyeten oyun PVP pek imkan tanımıyor. Geriye hikayeye bakınca kendini içine çekmiyor. Boş boş yaratık kesme oyununa dönüyor. Yaratık kesmekten keyif alıyorsan. Diablo 2 ya da Path of Exile bakman daha mantıklı olacaktır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı