Black Desert oynanır mı?

• Konuyu başlatan Fevzy
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 93

Fevzy

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Herkese selam. Oyunu birkaç yerde gördüm ve görüntüsü hoşuma gitti. Bende de var zaten ama hiç oynamadım. Sizce şimdi başlamalı mıyım, oynamaya değer mi? Bir de P2W durumu varmış sanırım onun hakkında görüşleriniz nelerdir?

Türü seviyorsanız, zamanınız bol ise oynayabilirsiniz. Ciddi başlayacaksanız Steam sürümünü önermiyorum. Steam kötü değil, oyunun sunucuları leş. Sitesinden oynarsanız sunucu olarak daha iyi tercih olur. Black Desert'in Steam sunucuları en son baya kötüydü.

@UmutMelihAkyol Hocam kendi sitesinde ücretli mi? Paketler falan var anladığım kadarıyla erişim kuponu ile oynanıyor sanırım. Steam'de var bende de o yüzden oradan oynayayım dedim ama eğer sunucular kötü ise siteden indirebilirim.

@Fevzy, sitesinde de ücretli maalesef. Son zamanlarda değişmediyse eğer Steam sunucuları genel olarak kötü. Oynamanızı engelleyeceğini sanmıyorum ama.

Herkese selam. Oyunu birkaç yerde gördüm ve görüntüsü hoşuma gitti. Bende de var zaten ama hiç oynamadım. Sizce şimdi başlamalı mıyım, oynamaya değer mi? Bir de P2W durumu varmış sanırım onun hakkında görüşleriniz nelerdir?
Benim yaklaşık 100 saatlik bir deneyimim var hocam. Oyun P2W maalesef. Bir süre sonra zamanınızı kumara yatırır gibi oynamanız lazım ki gelişesiniz. Belli bir seviyede tıkanmaya başlıyorsunuz çünkü.

Bu arada para vermeden de gelişebilirsiniz fakat P2S (Para ver, hızlandır) mevzusu var. Bu da P2W sayılabilir tabii ki.

@Fevzy, severseniz bu olaya dönebilir.
1771791752236.png

O zaman ben bir denerim oyunu eğer seversem de devam ederim. Teşekkürler herkese :)
Rica ederiz hocam keyifli oynamalar dilerim. Oyunda yapabileceğiniz seçenekler fazlasıyla var bu arada. Baya bir meslek grubu da var diye hatırlıyorum.
Örneğin ben tek başıma Dungeon temizliyordum. Başka bir arkadaşım balıkçılık ve ticaret ile uğraşıyorfu.
Bir de şimdi öyle midir bilmiyorum ama adminleri çok cana yakındı. Çoğu adminle uzun saatler sohbet etmişliğim var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı