Herkese selam. Oyunu birkaç yerde gördüm ve görüntüsü hoşuma gitti. Bende de var zaten ama hiç oynamadım. Sizce şimdi başlamalı mıyım, oynamaya değer mi? Bir de P2W durumu varmış sanırım onun hakkında görüşleriniz nelerdir?
Benim yaklaşık 100 saatlik bir deneyimim var hocam. Oyun P2W maalesef. Bir süre sonra zamanınızı kumara yatırır gibi oynamanız lazım ki gelişesiniz. Belli bir seviyede tıkanmaya başlıyorsunuz çünkü.Herkese selam. Oyunu birkaç yerde gördüm ve görüntüsü hoşuma gitti. Bende de var zaten ama hiç oynamadım. Sizce şimdi başlamalı mıyım, oynamaya değer mi? Bir de P2W durumu varmış sanırım onun hakkında görüşleriniz nelerdir?
Rica ederiz hocam keyifli oynamalar dilerim. Oyunda yapabileceğiniz seçenekler fazlasıyla var bu arada. Baya bir meslek grubu da var diye hatırlıyorum.O zaman ben bir denerim oyunu eğer seversem de devam ederim. Teşekkürler herkese![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.