Black Desert vs Guild Wars 2

Black desert mı? kesinlikle uzak dur. İlk açılışından beri oynuyoruz. Sürekli para akıtman lazım oyuna, aç gözlü bir yönetim var.Oyun çok güzel fakat Türkiye firması inanılmaz kötü yönetiyor. Oyun hile ve Sıkıntı dolu. Ben hesabımı sattım kurtuldum...

Baktım da biraz pek anlayamadım. Şuan Unchained versiyonu çıktı mı çıkacak mı? bu versiyonu farklı yerden mi indiriyoruz yoksa oyun direk o versiyona mı geçti ?
Çıkalı 1-2 gün oldu. Glyph sitesinden indirebilirsin paralı ama. Oyunun P2W versiyonu Steam üzerinde duruyor. Ama ücretsiz.

Black Desert Türkçe diye sıcak bakıyorduk ama Eu'da oyna demişsiniz orada Türkçe dil yapamıyoruz galiba. P2W denmiş bir de.. galiba Guild Wars 2 daha mantıklı. Zaten ona daha yakındık, teşekkürler cevaplar için.
Orası öyle fakat GamezBD'yi denemenizi öneririm eğer ki BDO oynamak istiyosanız. Hem çok oyuncusu var hem de P2W değil diyebiliriz. Çünkü her saat başı(yanlış hatırlamıyorsam) belli bir miktar inci veriyor ve para yatırmadan oynayabiliyorsunuz. Üstelik seviye atlamak ve item düşürmek çok daha basit. Tabi siz bilirsiniz. İyi oyunlar 🙂

Çıkalı 1-2 gün oldu. Glyph sitesinden indirebilirsin paralı ama. Oyunun P2W versiyonu Steam üzerinde duruyor. Ama ücretsiz.

Bakacağım buna da sağol. Olmadı steam üzerindekini indirip dener ona göre karar veririm.
Orası öyle fakat GamezBD'yi denemenizi öneririm eğer ki BDO oynamak istiyosanız. Hem çok oyuncusu var hem de P2W değil diyebiliriz. Çünkü her saat başı(yanlış hatırlamıyorsam) belli bir miktar inci veriyor ve para yatırmadan oynayabiliyorsunuz. Üstelik seviye atlamak ve item düşürmek çok daha basit. Tabi siz bilirsiniz. İyi oyunlar 🙂

Türkçe dil seçeneği var mı peki ?

Steam'da yaklaşık 700-800 saat oynama sürem var BDO için konuşuyorum ilk başlarda süperdi oyun aha dedim tamam benim oyunum budur bununla devam ederim artık diyordum çünkü RPG oyun hastasıyım ama oyun resmen soğuttu beni. Oyun şuan aşırı derecede p2w olmuş durum da ve hilede çoğaldı. En kanser edici yönü de şu ki doğru düzgün item basamıyorsun sürekli kırılıyor elindekinden de oluyorsun. Ben Cadı karakteri ile oynuyordum yan karakter ise Musa karakteriydi oyun grafik olarak falan olağanüstü zaten laf bile edilmez ama yönetimi falan çok kötü çöp.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı