Black Friday beklenir mi?

Ufak tefek indirimleri takip edip parça parça almanızı tavsiye ederim. Şu anda kendimde bu şekilde yapıyorum. Black Friday için eksta eklemek istediğiniz temel parçalar dışında parçalar için bekleyebilirsiniz. Dolar kurunun durumu ortada pek düşecek gibi görünmüyor düşmeyi geçtim süreklide yukarı yönde hareket ediyor. Hepsi için Black Friday beklerseniz indirimde şu anki fiyatlardan alma ihtimaliniz baya yüksek buda hayal kırıklığı yaratır.
 
Ben kasım ayının beklenilmesinden yanayım. Zaten her şey yüksek olmasına yüksek. 1,5 aylık yükseliş, indirimden daha fazla olmaz diye tahmin ediyorum.

Yalnız, bu sırada her cuma gaming gecesi indirimlerine mutlaka bakın. Piyasaya göre ciddi indirim olan parçalardan 1-2 tane de olsa kapatın koyun kenara.
 
Ben kasım ayının beklenilmesinden yanayım. Zaten her şey yüksek olmasına yüksek. 1, 5 aylık yükseliş, indirimden daha fazla olmaz diye tahmin ediyorum.

Yalnız, bu sırada her cuma Gaming gecesi indirimlerine mutlaka bakın. Piyasaya göre ciddi indirim olan parçalardan 1-2 tane de olsa kapatın koyun kenara.

Bu Gaming gecesi indirimleri nerede oluyor?
 

Geri
Yukarı