Black Friday indirimleri başladı mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar ben şimdi hiçbir şey anlamadım. İndirimler tam geldi mi? Yoksa ayın 27'sini mi bekliyeyim? Ve dolar yavaş düşüyor ve herkesin aklındaki o soru şimdi PC alınır mı? Yoksa beklenir mi? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dolar kuru elektronik piyasasında 2 hafta- 1 ay geriden gider. Anlık artışlarda satıcılar korkudan zam yapar balon misali iner. Şimdi Türkiye'de uzun vadede doların düştüğü görüşmedi. Bütçen RTX 30XX serisine yetiyorsa ben olsam beklerim. Yok 1660 seviyesinde bir sistem dizeceksen çok fark etmez.

Resmi açıklama yayınlandı bildiğim kadarıyla. Bu sefer devletin denetiminde indirimler yapılacak. Yani hiç indirim yapmadan yapmış gibi göstermek tarih oldu.

Bu yıl kara cuma 27 kasıma denk geliyor. Beklemeni öneririm kesinlikle.
Kardeşim biliyorum da onu Trendyol falan şuan indirim yapmaya başladılar yani ben tam 27 Kasımı bekliyeyim değil mi?
Resmi açıklama yayınlandı bildiğim kadarıyla. Bu sefer devletin denetiminde indirimler yapılacak. Yani hiç indirim yapmadan yapmış gibi göstermek tarih oldu.
Ne zaman peki?
Dolar kuru elektronik piyasasında 2 hafta- 1 ay geriden gider. Anlık artışlarda satıcılar korkudan zam yapar balon misali iner. Şimdi Türkiye'de uzun vadede doların düştüğü görüşmedi. Bütçen RTX 30XX serisine yetiyorsa ben olsam beklerim. Yok 1660 seviyesinde bir sistem dizeceksen çok fark etmez.
30xx serisine hayatta yetmez en fazla rtx 2060 alırım onu da diyorum ki dolar sanki düşecek gibi bekliyeyim mi acaba ?

Kesinlikle alınır. 2008'de "durun 110 çekirdekli laptop çıksın" öyle alırsınız diyenler vardı. 110'u geçtik 2020'de 50 çekirdekli laptop var mı?
Yani alınır. Tecrübeyle sabit.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı