CarryLeMore
Hectopat
Daha fazla
Selam, alttaki monitörleri alabiliyorum. Sizce hangisini seçmeliyim? Türkiye'de yaşamıyorum.
FHD
gjirafa50.com
QHD
gjirafa50.com
RTX3090, R9 5900X, 64 GB RAM kullanıyorum. Her oyunu oynuyorum, yoğun olarak bunu oynuyorum diyemem. Ek olarak bilgisayar mühendisliği okuyorum belki bir şey fark eder. Boyu ayarlansa güzel olur ama çok kalite farkı varsa çok da sorun değil. FHD veya QHD olarak iki alternatif de seçilebilir, nasıl uygun görürseniz ben de son tercihi vs yaparım.
FHD
Monitor ASUS Gaming VG249Q - 23.8'' LED
Monitor ASUS Gaming VG249Q - 23.8'' LED ne shitje. Blej online me super oferta dhe cmime. Prano porosine kudo ne Kosove - Gjirafa50.com
Monitor Viewsonic VX2718-2KPC-MHD - 27'' LED
Monitor Viewsonic VX2718-2KPC-MHD - 27'' LED ne shitje. Blej online me super oferta dhe cmime. Prano porosine kudo ne Kosove - Gjirafa50.com
RTX3090, R9 5900X, 64 GB RAM kullanıyorum. Her oyunu oynuyorum, yoğun olarak bunu oynuyorum diyemem. Ek olarak bilgisayar mühendisliği okuyorum belki bir şey fark eder. Boyu ayarlansa güzel olur ama çok kalite farkı varsa çok da sorun değil. FHD veya QHD olarak iki alternatif de seçilebilir, nasıl uygun görürseniz ben de son tercihi vs yaparım.
Son düzenleme: