Black Friday vs Dolar

Cebinde paran varsa beklememen gerektiğini bu ülkede bir kez daha deneyimlemiş oldum. 10 gün önceki fiyatları indirimli olarak önümüze koyacaklar. Resmen vakit kaybettim. Hatta o fiyatlar bile hayal şu anda.

Dolar artmasa bile Black Friday filan yalan fiyatı 1-2 kat arttırıp indirime aynı fiyattan sokuyorlar insanlarda diyor ki "AAA indirim varmış hemen alalım"

Cebinde paran varsa beklememen gerektiğini bu ülkede bir kez daha deneyimlemiş oldum. 10 gün önceki fiyatları indirimli olarak önümüze koyacaklar. Resmen vakit kaybettim. Hatta o fiyatlar bile hayal şu anda.
Başlık çok iyi ya.

Şaka bir yana haklısınız. Kaç yıldır aynı taktiği yapıyorlar ama bu sefer Dolar yüzünden yapacaklar. Bir ürün 10 TL diyelim hop 25 TL yaparlar indirimden biraz önce ardından 12 TL'ye düşürürler. Sizde kar ettim sanırsınız.

Zaten Türkiye'deki indirimle bu şekilde işliyor 1500TL'lik ürünü 2500TL olarak gösterip 1500TL'ye indiriyorlar sonra al sana indirim alacaksanız hemen alın.

Sorun şu ki 10 gün önce 1500 TL olan ürün 8-11 Kasım indirimlerinde dediğiniz gibi 2500 TL yükseltilip 1500 TL indirilip indirim yaptık algısı yaratılıyordu fakat şimdi o ürünlerin gerçek fiyatı 2000 TL'ye yaklaştı. Her türlü zarardayız.

Eskiden, çok eskiden alacağımız ürüne bakardık sonra para ayarlardık. Genç iken biriktirirdim. Bazıların yaşı tutmayabilir. Şimdi ise öylece bakıyorum. Ürün tanıtımlarını izler plan yapardım. Alım gücümüzü aldılar elimizden. Umarım bizi bu hale sokanlar ölmez. Sürünürler.

Bu duruma çok üzülüyorum acınacak haldeyiz. Elden bir şey gelmiyor. Keşke büyüklerimiz tercihlerini yaparken bir kez daha düşünseler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı