Black Friday'de Ryzen 2600 sistem toplama

Obblomov

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar uzun araştırmalar sonucu şöyle bir sistem topladım, size iki sorum var:
1) Parçaların uyumunda sıkıntı olur mu? Bu daha iyi diyebileceğiniz var mı?
2) Nanokatalog 2 ay bekletiyor diyorlar eğer böyleyse bana aynı fiyat aralığında site önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ramleri en az 3000 mhz yap , b350 soket alırken bios güncellemesi yapmalarını işte Yoksa çalışmaz istersen b450 soket al daha iyi olur.

Ramleri en az 3000 mhz yap , b350 soket alırken bios güncellemesi yapmalarını işte Yoksa çalışmaz istersen b450 soket al daha iyi olur.
Dostum anakart 3000 mhz desteklemiyor önerebileceğin bu fiyata 3000 mhz anakart var mı?
Asus Prime B450M-K AMD B450 Soket AM4 DDR4 3200(OC)MHz mATX - incehesap.com
Şu anakartı buldum hem diğerinden 150 tl daha ucuz hemde 3200 mhz a kadar destekliyor tavsiye eder misiniz?

Son düzenleme:
Dostum anakart 3000 mhz desteklemiyor önerebileceğin bu fiyata 3000 mhz anakart var mı?

Asus Prime B450M-K AMD B450 Soket AM4 DDR4 3200(OC)MHz mATX - incehesap.com
Şu anakartı buldum hem diğerinden 150 tl daha ucuz hemde 3200 mhz a kadar destekliyor tavsiye eder misiniz?
Bu fiyat segmentinde en performanslı anakart B450 Tomahawkdır ayrıca newegg.com a bir bakmanızı tavsiye ederim kargo nanokatalogdan daha hızlı ulaşır elinize hem de çok daha ucuz.

Bu fiyat segmentinde en performanslı anakart B450 Tomahawkdır ayrıca newegg.com a bir bakmanızı tavsiye ederim kargo nanokatalogdan daha hızlı ulaşır elinize hem de çok daha ucuz.
Asus TUF modeli ise daha uyguna aynı beklentileri olan arkadaşlarımız için güzel bir alternatiftir. Bütçe her daim önemli.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı