4PieD Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Ekim 2014 Mesajlar 3.495 Makaleler 5 Çözümler 21 Yer Kocaeli 20 Kasım 2020 #21 Donanımsal bir arıza olup olmadığını o an anlamanız imkansız, darbe vs varsa bunu yapabilirsiniz.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 20 Kasım 2020 #22 MermisiİşlemeyenAdam dedi: İtopya sıfır diye 2.el ve bozuk ürün satıyor. İnanmayanlar alıp görebilir. Genişletmek için tıkla... Yani dünyayı 3 aile yönetiyor demekle eş değer bir cümle.
MermisiİşlemeyenAdam dedi: İtopya sıfır diye 2.el ve bozuk ürün satıyor. İnanmayanlar alıp görebilir. Genişletmek için tıkla... Yani dünyayı 3 aile yönetiyor demekle eş değer bir cümle.
ArdaAgcaabat Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #23 Lnx dedi: İtopya indirimindeyken sistem toplayayım mı yoksa Black Friday'i bekleyeyim mi? Hangisinden kârlı çıkarım? Genişletmek için tıkla... Ben Olsam Black Friday i beklerdim
Lnx dedi: İtopya indirimindeyken sistem toplayayım mı yoksa Black Friday'i bekleyeyim mi? Hangisinden kârlı çıkarım? Genişletmek için tıkla... Ben Olsam Black Friday i beklerdim
Lnx Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 602 20 Kasım 2020 #24 ArdaAgcaabat dedi: Ben Olsam Black Friday i beklerdim Genişletmek için tıkla... Neden?
ArdaAgcaabat Hectopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #25 Lnx dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... 1.son zamanlarda itopyadan çok şikayet var 2.daha yeni hazır sistem aldım gittigidiyordan güzel tertemiz çalışıyor benim nedenlerim bunlar
Lnx dedi: Neden? Genişletmek için tıkla... 1.son zamanlarda itopyadan çok şikayet var 2.daha yeni hazır sistem aldım gittigidiyordan güzel tertemiz çalışıyor benim nedenlerim bunlar
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 20 Kasım 2020 #26 ArdaAgcaabat dedi: 1.son zamanlarda İtopya'dan çok şikayet var 2.daha yeni hazır sistem aldım Gittigidiyor'dan güzel tertemiz çalışıyor Benim nedenlerim bunlar Genişletmek için tıkla... Aldığın sistemin parçalarını yazar mısın ve ne kadara aldın?
ArdaAgcaabat dedi: 1.son zamanlarda İtopya'dan çok şikayet var 2.daha yeni hazır sistem aldım Gittigidiyor'dan güzel tertemiz çalışıyor Benim nedenlerim bunlar Genişletmek için tıkla... Aldığın sistemin parçalarını yazar mısın ve ne kadara aldın?
MermisiİşlemeyenAdam Decapat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 390 20 Kasım 2020 #27 Sheep dedi: Yani dünyayı 3 aile yönetiyor demekle eş değer bir cümle. Genişletmek için tıkla... Sorun yaşamasam bunu yazmam herhalde. SSD aldım bozuk çıktı. Anakart aldım jelatini yoktu. İşlemci aldım kutusu yoktu. Termal macun aldım kullanılmıştı.
Sheep dedi: Yani dünyayı 3 aile yönetiyor demekle eş değer bir cümle. Genişletmek için tıkla... Sorun yaşamasam bunu yazmam herhalde. SSD aldım bozuk çıktı. Anakart aldım jelatini yoktu. İşlemci aldım kutusu yoktu. Termal macun aldım kullanılmıştı.
Lnx Hectopat Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 602 20 Kasım 2020 #28 MermisiİşlemeyenAdam dedi: Sorun yaşamasam bunu yazmam herhalde. SSD aldım bozuk çıktı. Anakart aldım jelatini yoktu. İşlemci aldım kutusu yoktu. Termal macun aldım kullanılmıştı. Genişletmek için tıkla... Yuh bütün talihsizlikler seni bulmuş.
MermisiİşlemeyenAdam dedi: Sorun yaşamasam bunu yazmam herhalde. SSD aldım bozuk çıktı. Anakart aldım jelatini yoktu. İşlemci aldım kutusu yoktu. Termal macun aldım kullanılmıştı. Genişletmek için tıkla... Yuh bütün talihsizlikler seni bulmuş.
MermisiİşlemeyenAdam Decapat Katılım 5 Mayıs 2019 Mesajlar 390 20 Kasım 2020 #29 Lnx dedi: Yuh bütün talihsizlikler seni bulmuş. Genişletmek için tıkla... İtopya'dan alırsan seni de bulabilir.
Lnx dedi: Yuh bütün talihsizlikler seni bulmuş. Genişletmek için tıkla... İtopya'dan alırsan seni de bulabilir.
Sheep Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 3.485 Çözümler 10 20 Kasım 2020 #30 MermisiİşlemeyenAdam dedi: İtopya'dan alırsan seni de bulabilir. Genişletmek için tıkla... Gittigidiyor'dan nasıl bir sistem topladın.
MermisiİşlemeyenAdam dedi: İtopya'dan alırsan seni de bulabilir. Genişletmek için tıkla... Gittigidiyor'dan nasıl bir sistem topladın.