Black Friday'i beklenmeli mi?

• Konuyu başlatan Lnx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 29
  • Görüntüleme 1.405
Gtx 1650 1400 küsüre satılıyordu geçen Hepsiburada (Dolar 8.40 falandı) indirimlerinde. Tabii stokları 5 dk içinde bitti ve 1700e geri çıktı. 😀 O civara hatta belki aşağısına yine düşer diye tahmin ediyorum. Beklenmelidir.

İtopya indirimindeyken sistem toplayayım mı yoksa Black Friday'i bekleyeyim mi? Hangisinden kârlı çıkarım?
Kesinilikle incehesap'ı öneririm itopyayı denemedim ama incehesap gayet düzgün iş yapıyor.
Black Friday'i bekleyeyim mi? Sorusuna ise beklemen gerektigini düşünüyorum

Kara Cuma'da farklı yerlerden toplayın parça parça. O zaman her türlü daha ucuz olur.
Kesinilikle incehesap'ı öneririm itopyayı denemedim ama incehesap gayet düzgün iş yapıyor.
Black Friday'i bekleyeyim mi? Sorusuna ise beklemen gerektigini düşünüyorum
Bütçenizi belirtirseniz daha iyi olur en azından piyasadaki işlemci fiyatları belli düşse düşse 200-300 düşer daha fazla düşeceğini söyleyebilen var mı? Örneğin Ryzen 3500X 1300 TL civarı gördüm 1K'ya kadar düşer.
Zaten Itopya'dan almayacağım bütün parçaları indirimde i3 10100F aldım 669 TL'ye Samsung 860 Evo 500GB aldım 489 TL'ye MSI H410M-VK aldım 550 TL'ye diğer parçaları başka sitelerden almayı düşünüyorum. Bu 3 ürünü ucuza ıtopya'dan aldım ama iptal edebilirim hâlâ, iptal etmeli miyim?

Aynı şekilde bende aldım işlemci, kasa ve SSD. Benim bu 3.siparişim yoguğunluk dönemi diyip bekleyeceğiz. Aradaki fiyatı siz hesaplayın çok fazlaysa bekleyin. 669 TL'ye başka işlemci bulmanız zor olabilir.
Beklemek sorun değil üründe sıkıntı çıkar diye iptal etmeyi düşündüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı