Oyun Black Mesa 1.04 Dolar

Racoon

Centipat
Makaleler
2
Half-Life’ın fan yapımı remake’i, Steam dolara geçtikten sonra en yüksek indirime girmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Zaten sahip olmama rağmen benim bile tekrar alasım geldi. Half-Life fanı olarak kesinlikle alınması gerektiğini düşünüyorum.

Bu arada önce normal Half-Life 1'i oynayıp öyle Half-Life 2'ye geçin. Black Mesa'nın grafikleri Half-Life 2'den daha iyi olduğu için önce Black Mesa oynadığınızda Half-Life 2 sizi tatmin etmeyebilir. Umarım Half-Life 2 RTX'in tam sürümü çıkınca bu durum tarihe karışır :)

Half Life 1 ile tamamen aynı mı oyun? Pek bu oyun serisini bilmiyorumda.

O zaman alayım bari.

Bence güzel fiyat. Alınır.

Zaten sahip olmama rağmen benim bile tekrar alasım geldi. Half-Life fanı olarak kesinlikle alınması gerektiğini düşünüyorum.

Bu arada önce normal Half-Life 1'i oynayıp öyle Half-Life 2'ye geçin. Black Mesa'nın grafikleri Half-Life 2'den daha iyi olduğu için önce Black Mesa oynadığınızda Half-Life 2 sizi tatmin etmeyebilir. Umarım Half-Life 2 RTX'in tam sürümü çıkınca bu durum tarihe karışır :)
Ben ilk Black Mesa'yı bitirip, sonra Half Life 1 oynamıştım. HL1 daha zevkli oluyor tabi Bhop'u ile.
Half Life 2 RTX halada Black Mesa'ya göre eski olduğu ve HL2'nin üstüne cila olduğu bariz oluyor. Eski oyun alerjisi olanlar gene sevmezler diye düşünüyorum.

Half Life 1 ile tamamen aynı mı oyun? Pek bu oyun serisini bilmiyorumda.
Half Life 1'in içeriğini komple kapsıyor ama dahada uzatılmış hali ve bazı bulmacaları değiştirilmiş gibi. Genede bölüm isimleri, genel tasarımları, görevler, amaçlar ve karakterler olarak aynı. HL1'i sonra oynadığınız zaman çok yabancılık çekmezsiniz.
GTA SA Los Santos ile GTA 5 Los Santos durumunun daha kapsamlı hali gibi düşünün.

Muhteşem bir oyun.Remake'lerin kralı diyebilirim o derece hem ilk oyuna bağlı hem de günümüz tekniklerine uygun şekilde yeniden yapılmış bir yapım.Bu oyunun bu fiyata satılması bile inanılmaz 40$ olsa yine öneririm o derece kaliteli bir yapım.Herkese öneririm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı