Hikayesi biraz değişik 1:1 aynı değil.Half Life 1 ile tamamen aynı mı oyun? Pek bu oyun serisini bilmiyorumda.
Hikaye olarak evet ama bölüm tasarımı olarak hayır. Her anlamda modernize edilmiş hali.Half Life 1 ile tamamen aynı mı oyun? Pek bu oyun serisini bilmiyorumda.
Ben ilk Black Mesa'yı bitirip, sonra Half Life 1 oynamıştım. HL1 daha zevkli oluyor tabi Bhop'u ile.Zaten sahip olmama rağmen benim bile tekrar alasım geldi. Half-Life fanı olarak kesinlikle alınması gerektiğini düşünüyorum.
Bu arada önce normal Half-Life 1'i oynayıp öyle Half-Life 2'ye geçin. Black Mesa'nın grafikleri Half-Life 2'den daha iyi olduğu için önce Black Mesa oynadığınızda Half-Life 2 sizi tatmin etmeyebilir. Umarım Half-Life 2 RTX'in tam sürümü çıkınca bu durum tarihe karışır![]()
Half Life 1'in içeriğini komple kapsıyor ama dahada uzatılmış hali ve bazı bulmacaları değiştirilmiş gibi. Genede bölüm isimleri, genel tasarımları, görevler, amaçlar ve karakterler olarak aynı. HL1'i sonra oynadığınız zaman çok yabancılık çekmezsiniz.Half Life 1 ile tamamen aynı mı oyun? Pek bu oyun serisini bilmiyorumda.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.