Steam Black Mesa $2.09

Yer
Gaziantep
Daha fazla  
1770935977191.png

Half-Life’ın modern grafiklerle fan yapımı olan Black Mesa, Steam’de %80 indirimle $2.09’a düştü.

Teklifin geçerlilik süresi: 26 Şubat

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1 dolara düştüğünde bedavaydı, 2 dolar çok pahalı. (!) Alınır ve oynanır.

Eki Görüntüle 2659105

Half-Life’ın modern grafiklerle fan yapımı olan Black Mesa, Steam’de %80 indirimle $2.09’a düştü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Beleş bu oyun için.

Eki Görüntüle 2659105

Tam da bu seriye mi başlasam diye düşünürken bu konuyu gördüm, aldım gitti. Teşekkürler konu için 😉

Zamanında beklemediğim kadar kaliteli bir yapımla karşılaşmıştım.Gerçekten kalitesine göre bedava fiyatına satılan bir oyun.

Atmosfer olsun, ne kadar yorucu olsalar da bulmacalar olsun, gayet iyi tasarlanmış. Oynanış süresi de epey bir fazla, ilk oynanış için 20 saati bulursunuz diye düşünüyorum. Half-Life serisine yeni başlıyorsanız önce normal HL'yi oynayıp öyle HL2'ye geçmenizi öneririm. Çünkü Black Mesa'nın grafikleri HL2'den daha iyi olduğu için HL2'ye geçince gözünüzde grafiksel bir düşüş yaşanacak :)

Ayrıca Türkçe altyazı desteği ve Türkçe menüleri de var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı