Black Mesa açılmıyor

İşletim sistemi
Windows 11

zabuzawglasses

Femtopat
Katılım
18 Şubat 2024
Mesajlar
12
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
RAM
Adata DDR4 16GB(2x8GB) 3200MHz XPG GAMMIX D30 Ram (AX4U320038G16-SR30)
Ekran kartı
RTX GALAX 2060 6GB
Anakart
Asrock B450M-HDV R4.0
İşlemci
AMD Ryzen™ 5 3500X 3.6GHz (Turbo 4.1GHz) 6 Core 6
Black Mesa'yı Steam'den açmaya çalıştığımda açılmıyor. Herhangi bir hata da almıyorum, açılıyor gibi gözüküp tekrar kapanıyor.

Birkaç konuyu inceledim fakat çözümü bulamadım, veya anlamadım.
 
Raporda Bitdefender girdileri görüyorum. Acaba antivirüs veya Güvenlik Duvarı tarafından mı engelleniyor diye düşünmedim değil. İkisini de geçici olarak kapatıp oyuna tekrar girmeyi deneyin bakalım.

Bunun haricinde kütüphaneden oyuna sağ tıklayın, özellikler deyin ve başlatma seçeneklerine -forceuid3d9 komutunu girip deneyin.
 
Raporda BitDefender girdileri görüyorum. Acaba antivirüs veya güvenlik duvarı tarafından mı engelleniyor diye düşünmedim değil. İkisini de geçici olarak kapatıp oyuna tekrar girmeyi deneyin bakalım.

Bunun haricinde kütüphaneden oyuna sağ tıklayın, özellikler deyin ve başlatma seçeneklerine -forceuid3D9 komutunu girip deneyin.

Dediklerinizi yaptım fakat hala açılmıyor, ama şöyle bir şey fark ettim.

Portal 2'yi açmayı denerken onda da aynı sorun oluştu, tıpkı Black Mesa gibi açılmadı.
Belki de Source'un ileri versiyonlarına sahip oyunlar çalışmıyor olabilir Steam'de.

Çünkü dediğim gibi. Portal 2'nin korsan versiyonunu denemediysem bile, Black Mesa'yı korsan bir şekilde denedim ve çalışıyor. Gerçekten can sıkıcı bir durum.

Düzeltme : Pekala, portal 2 için başlatma seçeneklerine -windowed -vulkan yazmayı denedim ve çalıştı. Aynısını Black Mesa için söyleyemeyeceğim malesef...
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı