Black Mesa alınır mı?

ruzgarxxxx

Centipat
Daha fazla  
Bu aralar bir oyun açlığım var ve yarın Steam'den bir oyun alacağım fakat 2 oyun arasında kaldım. Eğlence tarzı bir oyun istediğim için Pro Soccer Online alacaktım fakat Black Mesa da bir dolara kadar indirime düşmüş bu indirim karşısındada bende kararsız kaldım ayrıca Pro Soccer Online alırsam bile tek oynayacağım herhangi bir bir arkadaş ile değil sizce hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu aralar bir oyun açlığım var ve yarın Steam'den bir oyun alacağım fakat 2 oyun arasında kaldım. Eğlence tarzı bir oyun istediğim için Pro Soccer Online alacaktım fakat Black Mesa da bir dolara kadar indirime düşmüş bu indirim karşısındada bende kararsız kaldım ayrıca Pro Soccer Online alırsam bile tek oynayacağım herhangi bir bir arkadaş ile değil sizce hangisini almalıyım?

Witcher 3'te var hocam arkadaşınız yoksa Black Mesa alabilirsiniz. Pro Soccer Online için Discord sunucularından birilerini bulabilirsin. Eğer uğraşmak istemiyorsanız Black Mesa'yı alın Black Mesa Half-Life'ın daha iyi grafikli hali.

Bence alınır. Eğer daha önce Half-Life'ın ilk oyununu oynadıysanız, Black Mesa'yı oynarken kesinlikle çağ atlayacaksınız. Xen kısımları normal Half-Life'a kıyasla bayağı uzun tutulmuş ve çok fazla bulmaca ile doldurulmuş. Bu durum sizi sıkabilir, şahsen ben sıkılmıştım.

Bence alınır. Eğer daha önce Half-Life'ın ilk oyununu oynadıysanız, Black Mesa'yı oynarken kesinlikle çağ atlayacaksınız. Xen kısımları normal Half-Life'a kıyasla bayağı uzun tutulmuş ve çok fazla bulmaca ile doldurulmuş. Bu durum sizi sıkabilir, şahsen ben sıkılmıştım.

Daha önce Half-Life oynadım ama bitiremedim bu bir problem olur mu?

Daha önce Half-Life oynadım ama bitiremedim, bu bir problem olur mu?
Oynayıp deneyimlediyseniz yine de aradaki farkları hissedeceğinizi düşünüyorum. Bana kalırsa önce normalini bitirin derim ama uğraşmak istemezseniz Black Mesa üzerinden de bitirebilirsiniz.

Hikaye olarak arada fark yok. Hatta Black Mesa, normal Half-Life üzerindeki anlaşılması zor bazı detayları daha anlaşılır şekilde anlatmış. Türkçe altyazı desteği de mevcut.

Oynayıp deneyimlediyseniz yine de aradaki farkları hissedeceğinizi düşünüyorum. Bana kalırsa önce normalini bitirin derim ama uğraşmak istemezseniz Black Mesa üzerinden de bitirebilirsiniz.

Hikaye olarak arada fark yok. Hatta Black Mesa, normal Half-Life üzerindeki anlaşılması zor bazı detayları daha anlaşılır şekilde anlatmış. Türkçe alt yazı desteği de mevcut.

Normalini bitirmem için korsan yükleyebilirim ancak o işlerede hiç girmek istemiyorum Black Mesa üzerinden oynayıp bitirsem yeterli benim için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı