Black Mesa mı Half-Life 1 mi?

Bugr4

Hectopat
Daha fazla  
Ben Half-Life'yi bitirmedim şimdi başlayıp bitirmek istiyorum fakat çok eski. Black Mesa adlı fan-made bir remake varmış. Ben de hangisini oynasam bilemedim. Öneriniz var mı? Black Mesa'yı mı oynayabilirim Half-Life'yi mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oynamış biri olarak Black Mesa'yı şiddetle tavsiye ediyorum. Belki benim sistemimden dolayı oyunu neredeyse 0 grafiklerde oynadım ve eğer oyunu 0 grafiklerde oynarsanız etraf karanlık yerlerde görülmesi imkansız oluyor eğer grafikleri iyi de oynayabiliyorum dersen Black Mesa Half-Life 1'den kesinlikle daha üst yapım bir oyun.

Black Mesa daha oynanabilir bence ancak Xen bölümleri biraz gereksiz uzun ve suyunu sıkmak olmuş gibi. Ayrıca oyun içerisinde Source motoru kullandıkları için sırf motorun yenilikleri için boş bulmacalar var hafiften. Onlar da sıkabiliyor ancak gerisi neredeyse aynı oyun zaten. Seç istediğini. İkisi de çok güzel.

Ve oyun hikayeden sapmamış en iyi yönlerinden biri de bu sadece deneysel eklentiler eklemiş bu da oyun deneyimini biraz daha güzelleştiren deneyimler olduğunu söyleyebilirim. Fakat parasını hak ediyor'mu? Orası tartışılır bence alacaksan indirimi bekle derim ben indirimde almıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…