Black Mesa mı Half-Life 1 mi?

Ben orijinal oyunu deneyimlemeyi severim hep. O sebeple Half-Life oynardım ben.

Bence orjinallikle alakası yok. Bu düşük grafikler ile mi oynamak istersin ya da iyi grafiklerle ile mi oynamak istersin sorusuyla aynı.

Bence orjinallikle alakası yok. Bu düşük grafikler ile mi oynamak istersin ya da iyi grafiklerle ile mi oynamak istersin sorusuyla aynı.

Aslında öyle sayılmaz. Xen bölümü süresi biraz daha uzatılmış hocam. Ayrıca küçük bulmacalar eklenmiş. Birkaç mekanik değişim de var. Sonuçta remake bir oyun.

Bu videoyu izlediğim için oynamak istedim zaten. Ama yinede tam olarak çözemedim hangisi oynanır.

Aslında öyle sayılmaz. Xen bölümü süresi biraz daha uzatılmış hocam. Ayrıca küçük bulmacalar eklenmiş. Birkaç mekanik değişim de var. Sonuçta remake bir oyun.

Eklentilerin oyun deneyimini güzelleştirdiğini şimdi kimse inkar edemez ama hocam. Xen konusunda haklı olabilirsiniz ama bence Xen gerçekten bayağı şehvet verici bir yer olmuş bu oyunla birlikte ben uzatılmasını hoş karşıladım zira muhteşem Xen'i görmek beni rahatlatıyor ama tabii ki fikrinize saygı duyarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…