Black Mesa adlı oyunu Steam'den satın aldım ve oynamaya başladım. 3 saat sonra oyunu kaydedip kapattım. Bugün girdiğimde 1. bölümün ortalarında lazerli bir bölüm var oradan geçince hiçbir hata vermeden atıyor. Laptop kullanıyorum. Acer Aspire 3 A315 42G. Herhangi bir kasma, performans problemi yaşamıyorum.
Merhaba 25 dk kadar en yüksek grafiklerde test yaptım evet ısınma var ama bu ısınmadan pek oyundan atmıyor bir de oyunun sadece belli noktasında atıyor PC'yi açtım her şey normal sıcaklığında girdim oyuna kaydı açtım lazerli yerde kaydetmiştim en son lazeri patlatıyorum bilim adamları geçiyor ben geçiyorum ben geçince gman dönüp yürüdüğü an atıyor lazerin altında geçiyorum gman dönüp adımını attığı an atıyor.
Merhaba 25 dk kadar en yüksek grafiklerde test yaptım evet ısınma var ama bu ısınmadan pek oyundan atmıyor bir de oyunun sadece belli noktasında atıyor PC'yi açtım her şey normal sıcaklığında girdim oyuna kaydı açtım lazerli yerde kaydetmiştim en son lazeri patlatıyorum bilim adamları geçiyor ben geçiyorum ben geçince gman dönüp yürüdüğü an atıyor lazerin altında geçiyorum gman dönüp adımını attığı an atıyor.
Silip yükledim yine aynı eski kayıt noktasından devam ettim yine aynı yerde atıyor.
merhaba çözümü buldum türkçe altyazı oyunu yüklediğinizde gelmiş bile olsa sıkıntı yaratıyor eğer belli bi noktada oyundan atma sorunu varsa altyazıları kapatın sonra o kısmı geçin ve altyazıları tekrar açabilirsiniz konu çözülmüştür.