Çözüldü Black Mesa oyundan atıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

halil içen

Femtopat
Daha fazla  
Black Mesa adlı oyunu Steam'den satın aldım ve oynamaya başladım. 3 saat sonra oyunu kaydedip kapattım. Bugün girdiğimde 1. bölümün ortalarında lazerli bir bölüm var oradan geçince hiçbir hata vermeden atıyor. Laptop kullanıyorum. Acer Aspire 3 A315 42G. Herhangi bir kasma, performans problemi yaşamıyorum.

Black Mesa 28.06.2021 14_43_08.png

Oyun içi değerlerini MSI Afterburner ile kontrol ettin mi? Belki aşırı ısınma yaşıyorsun.

Hemen bakıyorum.
Oyun içi değerlerini MSI Afterburner ile kontrol ettin mi? Belki aşırı ısınma yaşıyorsun.

Merhaba 25 dk kadar en yüksek grafiklerde test yaptım evet ısınma var ama bu ısınmadan pek oyundan atmıyor bir de oyunun sadece belli noktasında atıyor PC'yi açtım her şey normal sıcaklığında girdim oyuna kaydı açtım lazerli yerde kaydetmiştim en son lazeri patlatıyorum bilim adamları geçiyor ben geçiyorum ben geçince gman dönüp yürüdüğü an atıyor lazerin altında geçiyorum gman dönüp adımını attığı an atıyor.

Black Mesa 28.06.2021 15_46_23.png

Galiba silip bir daha yükleyeceğim.
Hemen bakıyorum.

Merhaba 25 dk kadar en yüksek grafiklerde test yaptım evet ısınma var ama bu ısınmadan pek oyundan atmıyor bir de oyunun sadece belli noktasında atıyor PC'yi açtım her şey normal sıcaklığında girdim oyuna kaydı açtım lazerli yerde kaydetmiştim en son lazeri patlatıyorum bilim adamları geçiyor ben geçiyorum ben geçince gman dönüp yürüdüğü an atıyor lazerin altında geçiyorum gman dönüp adımını attığı an atıyor.

Black Mesa 28.06.2021 15_46_23.png

Galiba silip bir daha yükleyeceğim.

Silip yükledim yine aynı eski kayıt noktasından devam ettim yine aynı yerde atıyor.
merhaba çözümü buldum türkçe altyazı oyunu yüklediğinizde gelmiş bile olsa sıkıntı yaratıyor eğer belli bi noktada oyundan atma sorunu varsa altyazıları kapatın sonra o kısmı geçin ve altyazıları tekrar açabilirsiniz konu çözülmüştür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı