Black Mesa Steam Erken Erişimde!

header.jpg

Half:Life'ı yüksek grafiklerde oynamak istermisiniz? Kim istemez ki. Biliyorsunuz Black Mesa'nın sitesine giriş yaptığımızda bir televizyon ekranında geri sayım görüyorduk.

İşte o geri sayımın sebebi belli oldu. Black Mesa Source biz Half:Life hayranlarına bir sürpriz yapıyor ve Half:Life serisinin ilk oyunu olan Black Mesa'yı bizlere grafikleri yükseltilmiş halde Steam üzerinden sunuyor.

İlk önce trailer'ı izleyelim:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyunun Steam üzerinden paylaşılan bazı resimleri ise şunlar:

ss_34be0eb4fc3a8ff8daacc140ac3fea59a78e1012.600x338.jpg

ss_2b73d8212db968b539dda041f47af13c776d7cee.600x338.jpg

ss_34d20cc544db202999a159cbea6ebf5d6bc6fa4d.600x338.jpg

ss_891660939a51c8019474c9a247c22f52ecf1c85e.600x338.jpg

Eğer ki sizlerde Half:Life'a özlem duyan Gamer'lardansanız buradan Black Mesa'nın Steam erken erişim sayfasına ulaşıp oyunu 31,00 TL'ye satın alabilirsiniz.

(Haber kendi tarafımdan yazılmıştır, alıntı yoktur)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok ilginç. Ben bu oyunu Ocak-Şubat arası korsan olarak oynamıştım bu yıl. Korsana erken düştü desek, bu kadar mı erken düşer ? :D

Bir sürü Half:Life modu var hem Steam'de hem de yasal olmayan internet sitelerinde. Onlardan birini oynamış olabilirsin.

Son düzenleme:
Çok ilginç. Ben bu oyunu Ocak-Şubat arası korsan olarak oynamıştım bu yıl. Korsana erken düştü desek, bu kadar mı erken düşer ? :D

Yalnız şöyle bir durum var oyunu kendileri yayınladılar şimdi Valve desteği olduğundan ücretli oldu. Yoksa adamlar ücretsiz ya da makul ücret karşılığında satacaklardı. Valve yerinde duramamış bu oyun için ücretsiz durumunu kaldırıp ücretli yapmış. Zaten oyunu yayınlandıktan sonra Steam Greenlight a düştü.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı