Black Mirror

Helal sana be.

OZ'u da izlemiş.

OZ izlenmez mi hiç?

O kadrodan The Wire'ı izlemedim bi'.

Kültler kadrosu diyorum ben buna. :D

Sopranos, OZ, The Wire, Twin Peaks, Firefly.

Bunlar çok sağlam diziler.

Firefly'ı da izlemedim.

The Wire bir türlü sarmadı arkadaş ya.

Sırf kült olduğu için izlemeye karar vermiştim.

Umarım yakında tekrar devam ederim. :D

The Wire güzeldir bak onu izle. Hatta yabancılardan izleyenler direk "Erkek dizisi" diyorlar:) Herhalde bazılarına sert geliyormuş bu dizi:)
Bir de Power var. İyi sarıyor bazen. Film tadında geçiyor.
Bir arkadaşım Empire hastası ama hiç bakmadım ona ben. Merak ediyorum ama yönelmedim hiç:)

Korkuluk bir tarafı yok aslında daha çok gizem, gerilim, fantastik diyebileceğimiz bir şey. Aynı şeylerden sıkılmıştım onu izleyince fena gelmedi ama nelerden hoşlandığınıza bağlı tabi. Daha yetişkin işi bir şey arıyorsanız Six Feet Under gibi kült bir yapımı önerebilirim. Bol bol kendinizi ve hayatı sorgularsınız :)

Evet kültler kadrosu eksik. O diziyi unutmuştum.

Empire efsanedir Painkiller.

Boardwalk Empire'ı diyorsan.

Amerikan dergilerinin manşetlerine hükmedemeden sessizce beş sezon oynayıp gitmiştir.

Ama bir çok ta ödül almıştır.

Bazı diziler medyaya hükmedemez ama seyirci tarafında oldukça takdir edilmişlerdir. :D

Mesela Justified da bunlardan bi' tanesi. :D

Harika bir diziydi.

@omerkpln bak onu birisi daha önerdi geçen. Yazayım bir incelerim uygun bir zamanda.
Eric benim dediğim düz Empire:) 2015 yapımı olması gerekli.
@o_ulcan ilk bölüm bana çok iyi geldi ama ikinci bölüm o kadar keyif vermedi açıkçası. Ama izlemeye devam şimdilik.

Rinzler adlı bi' releaser vardı KAT'ta.

Tek torrent'ti düşün. 2 3 Seeder vardı.

Entire torrent'ti. Tüm sezonlar yani. Hala duygulanırım.

O 2 3 herif olmasaydı ben bu OZ'u bitiremeyecektim.

İnan bana o dönem (bi kaç sene önceydi) başka hiçbir sitede OZ release edilmiyordu.

Online izleme sitelerinde de yoktu bu dizi.

Hala o iki üç Seeder'a çok müteşekkirim. :D

30 - 40 GB vardı dizi.

Torrent programım hamile bir kadın gibiydi.

Ha indir ha indir.

Kaç gün bekledim.

Ve en sonunda.

Çocuk doğdu. :D

@omerkpln bak onu birisi daha önerdi geçen. Yazayım bir incelerim uygun bir zamanda.
Eric benim dediğim düz Empire:) 2015 yapımı olması gerekli.
@o_ulcan ilk bölüm bana çok iyi geldi ama ikinci bölüm o kadar keyif vermedi açıkçası. Ama izlemeye devam şimdilik.
Aynen, ilk bölüm güzel geldi ama 2 ve 3. bölümler o kadar iyi değildi sanki. Netflix aboneliğim bitmeden bir şans daha vermeyi deneyeceğim ben de. Son zamanlarda Dexter'ı bitirdim, hala onun etkisindeyim.

Eric OZ dizisini internette bulmak kadar eziyet bir durum yoktu. Telif falan da değil bildiğin yok dizi ya delirecektim. Şimdi Prison Break yeni sezonu için durum aynı. Sağlam bir telif yapmışlar internette yok resmen:)
@o_ulcan umarım güzeldir zaten her sezon 4-5 bölüm var. Valla zorlamam hiç:)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı