Black Myth: Wukong alınır mı?

Hala devam ediyorsa bende orayı tercih edeyim hocam güvenilir sanirim ilk kez duyuyorum.
Süreli bir şey değil hocam, siz uygulama üzerinden almak istediğiniz oyunu seçip Steam arkadaş kodunuzu veriyorsunuz zaten uygulama üzerinde adımlar var, uygulamada bakiyesini bozdurmak isteyen kişilerden biri oyunu size %20 indirimli olarak hediye ediyor.
Hocam konuyla ilgili farklı bir soru soracağım. Oyuna verdiğim para yüksek bir miktar olunca genelde uzun saatler boyunca oynayıp hakkını verip parasına değmesini istiyorum. Elden ringide 400-500 saat civarı oynamıştım. Bu oyunuda o saatler civarında oynayabilir miyim öyle bir oyun mu? Devamlılığı var mıdır?
Hocam Elden Ring kadar uzun bir süre vaat etmez, fakat oynayış tarzınıza göre durum değişir. Eğer heryeri gezen lootlayan bir oyun tarzınız varsa doyurucu olur sizin için. Dediğinizi anlamakla beraber ben oynadığım süre bazında bakmıyorum, keyif alıyormuyum şeklinde bakıyorum, tabiki bu demek değildir ki 1 saatlik oyuna 2000 tl verelim. Fakat güzel bir hikaye sunuyor oynanış ve grafiklerde dediğim gibi iyi. Elden Ring türünde bir oyunu beğendiyseniz bu oyun sizi pişman etmez düşüncesindeyim.

Oyun iyi güzelde ben karaktere pek ısınamadım. Karakter maymun olduğu için pek ciddiye alamıyorum. Bağ kuramıyorum açıkçası. Oyunun konusu bu biliyorum fakat bu bütçeyle daha farklı bir hikaye yapılsaydı çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum.

Süreli bir şey değil hocam, siz uygulama üzerinden almak istediğiniz oyunu seçip Steam arkadaş kodunuzu veriyorsunuz zaten uygulama üzerinde adımlar var, uygulamada bakiyesini bozdurmak isteyen kişilerden biri oyunu size %20 indirimli olarak hediye ediyor.

Hocam Elden Ring kadar uzun bir süre vaat etmez, fakat oynayış tarzınıza göre durum değişir. Eğer her yeri gezen lootlayan bir oyun tarzınız varsa doyurucu olur sizin için. Dediğinizi anlamakla beraber ben oynadığım süre bazında bakmıyorum, keyif alıyor muyum şeklinde bakıyorum, tabii ki bu demek değildir ki 1 saatlik oyuna 2000 TL verelim. Fakat güzel bir hikaye sunuyor oynanış ve grafiklerde dediğim gibi iyi. Elden Ring türünde bir oyunu beğendiyseniz bu oyun sizi pişman etmez düşüncesindeyim.

Hocam kesinlikle haklısınız asla oyunun pişman edeceğini düşünmüyorum da sadece dediğim gibi oyuna 2K ya yakın para verdikten sonra 50-60 saatte bitince bir garip hissediyorum. Bu yüzden Elden Ring kadar sürmesede ne kadar sürer tahmini ve bitirdikten sonra tekrardan başlayıp farklı bir şekilde bitirebilmek gibi bir durum devamlılığı var mı?

Oyun iyi güzelde ben karaktere pek ısınamadım. Karakter maymun olduğu için pek ciddiye alamıyorum. Bağ kuramıyorum açıkçası. Oyunun konusu bu biliyorum fakat bu bütçeyle daha farklı bir hikaye yapılsaydı çok daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
O konuda size hak veriyorum fakat oyun çin mitolojisindeki bu hikayenin ortasından başlıyor hikayeyi tam olarak okur ve anlarsanız bir bağ kurabilirsiniz. Çünkü gerçekten güzel bir hikayesi var, God of war daki Kratosün hikayesine çok benziyor hatta. Hikayeyi yazmak isterdim ama hem yeri değil hem de oynamayan arkadaşlar için spoiler olmasını istemiyorum. Hikayenin geçmişini mutlaka okuyun derim. Bağ kurmanız için yardımcı olacaktır.

Hocam kesinlikle haklısınız asla oyunun pişman edeceğini düşünmüyorum da sadece dediğim gibi oyuna 2K ya yakın para verdikten sonra 50-60 saatte bitince bir garip hissediyorum. Bu yüzden Elden Ring kadar sürmesede ne kadar sürer tahmini ve bitirdikten sonra tekrardan başlayıp farklı bir şekilde bitirebilmek gibi bir durum devamlılığı var mı?
50 saatleri görürsünüz hocam herşeyi açmak ve keşif yapmakla uğraşırsanız. Farklı bir şekilde bitirebilmek konusunda birşey diyemiyorum çünkü bende yeni oynuyorum. İleride farklı patchlerle birşeyler gelir mi bilemiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı