Black Myth: Wukong alınır mı?

Hocam Windows dilini değiştirdiğinizde düzelmesi lazım herkeste bu şekilde çözülüyor normalde. Dili değiştirdikten sonra bilgisayarı yeniden başlattınız mı ve değiştiğinden emin misiniz? İ ü gibi harfleri yazarken noktalama işaretleri çıkıyor olması lazım. Oyunun dublajınıda İngilizce yapın.

Eminim hocam değiştiğinden klavye de İngilizce Windows dili de İngilizce başka bossda sorun yaşamadım henüz ama özellikle şu boss hala buglu düzelmedi bir türlü.

Oyunu dün Steam'den satın aldım, inanılmaz keyif aldım. Souls like türüne benziyor ama tam olarak değil, benim gibi aşırı zoru sevmeyen kişiler için ne çok zor ne de kolay ikisinin arası olmuş. Daha hızlı bir oynanışa sahip, grafikler çok iyi. Henüz 3.5 saat kadar oynadım ve gerçekten beğendim. Alınır.

Hocam herkes Elden Ring öneriyor daha önce hiç souls tarzı oynamadım Elden Ring'i YT'den izledim ama dövüş mekanikleri hiç haz vermedi Black myht Wukong'un dövüş mekanikler daha zevk verici duruyor hangisini tavsiye edersin.

Hocam herkes Elden Ring öneriyor daha önce hiç souls tarzı oynamadım Elden Ring'i YT'den izledim ama dövüş mekanikleri hiç haz vermedi Black myht Wukong'un dövüş mekanikler daha zevk verici duruyor hangisini tavsiye edersin.

Elden Ring guzel oyun ama Black Myth oynarken beni daha cok sarmıstı sanırım zorlukları yuzunden. İkisi de alınıp deneyim edilmeli.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı