Black myth: Wukong dengesiz GPU kullanımı nasıl çözülür?

DenizWinc

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar her oyunda GPU kullanımı çok düzenli olsa da Black myth: Wukong'ta oyun deneyimi hiç akıcı değil. Sebep muhtemelen anlık GPU kullanımındaki düşüklük. Bu sorunu benim dışında yaşayan varsa çözüm bulsak çok güzel olacak.

Arkadaşlar her oyunda GPU kullanımı çok düzenli olsa da Black myth: Wukong'ta oyun deneyimi hiç akıcı değil. Sebep muhtemelen anlık GPU kullanımındaki düşüklük. Bu sorunu benim dışında yaşayan varsa çözüm bulsak çok güzel olacak.
Sistemi galiba vahiy yoluyla bize ileteceksiniz. Acaba pencereyi açmama gerek var mı?

Sistemi galiba vahiy yoluyla bize ileteceksiniz. Acaba pencereyi açmama gerek var mı?
Sistemim yeterli olduğu için iletmek aklıma gelmedi. Hayırdır? Neyin tribindesin anlamadım.

4060 İ7 13650 HX 16 GB RAM 5000/5000 SSD.

Bu mod belki performansa yardımcı olabilir. Çoğu kişide epey faydalı olmuş birçok açıdan. Bir deneyin, kurulumu da çok kolay.

Attığım linkten buradan indirin. Ama hesap açmanız gerekebilir.

1725639485922.png

Bu mod belki performansa yardımcı olabilir. Çoğu kişi de epey faydalı olmuş birçok açıdan. Bir deneyin, kurulumu da çok kolay.

Attığım linkten buradan indirin. Ama hesap açmanız gerekebilir.

Eki Görüntüle 2304509
Deneyip ileteceğim hocam. Teşekkürler.

Black Myth Wukong DLSS olmadan 4090 ile bile 60 FPS'yi göremeyen bir oyun, 4060 ile normal akıcı olmaması.
Hocam FPS Yüksek. 120 Fps'lere kadar çıkıyor. Sorun anlık GPU kullanımı düşüp çıkıyor.

4060 i7 13650 HX 16 GB RAM 5000/5000 SSD.

Hocam grafik ayarlarından oyunu yüksek performansa alın ve NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX yapılandırması adlı ayara girerek "İşlemci" yazan bölümü ekran kartınız olarak değiştirin. Eğer olmazsa 3D ayarlara gelin ve "Güç yönetimi modu" adlı ayarı bulun. Bu ayarı "Maximum performansı tercih et" olarak değiştirin. Eğer olmazsa laptopınız ısınıyor olabilir. Bunu da soğuk bir ortama geçerek halledebilirsiniz. Ayrıca arama çubuğuna "Güç planı seçin" yazın ve orada "Yüksek Performansı" seçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı