Arkadaşlar her oyunda GPU kullanımı çok düzenli olsa da Black myth: Wukong'ta oyun deneyimi hiç akıcı değil. Sebep muhtemelen anlık GPU kullanımındaki düşüklük. Bu sorunu benim dışında yaşayan varsa çözüm bulsak çok güzel olacak.
Sistemi galiba vahiy yoluyla bize ileteceksiniz. Acaba pencereyi açmama gerek var mı?Arkadaşlar her oyunda GPU kullanımı çok düzenli olsa da Black myth: Wukong'ta oyun deneyimi hiç akıcı değil. Sebep muhtemelen anlık GPU kullanımındaki düşüklük. Bu sorunu benim dışında yaşayan varsa çözüm bulsak çok güzel olacak.
Sistemim yeterli olduğu için iletmek aklıma gelmedi. Hayırdır? Neyin tribindesin anlamadım.Sistemi galiba vahiy yoluyla bize ileteceksiniz. Acaba pencereyi açmama gerek var mı?
4060 İ7 13650 HX 16 GB RAM 5000/5000 SSD.Sistemi galiba vahiy yoluyla bize ileteceksiniz. Acaba pencereyi açmama gerek var mı?
Deneyip ileteceğim hocam. Teşekkürler.![]()
BMWK - SPF Redux
The ultimate solution to low performance and stuttering without reducing visual quality (plus extras).www.nexusmods.com
Bu mod belki performansa yardımcı olabilir. Çoğu kişi de epey faydalı olmuş birçok açıdan. Bir deneyin, kurulumu da çok kolay.
Attığım linkten buradan indirin. Ama hesap açmanız gerekebilir.
Eki Görüntüle 2304509
Hocam FPS Yüksek. 120 Fps'lere kadar çıkıyor. Sorun anlık GPU kullanımı düşüp çıkıyor.Black Myth Wukong DLSS olmadan 4090 ile bile 60 FPS'yi göremeyen bir oyun, 4060 ile normal akıcı olmaması.
Isındığı için olabilir mi? GPU throttle oluyor.Deneyip ileteceğim hocam. Teşekkürler.
Hocam FPS Yüksek. 120 Fps'lere kadar çıkıyor. Sorun anlık GPU kullanımı düşüp çıkıyor.
Isındığı için olabilir mi? GPU throttle oluyor.
4060 i7 13650 HX 16 GB RAM 5000/5000 SSD.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.