Black Myth: Wukong çok zor

WeMod parasız kendinde kullandım. Zor bosslara daha gelmemişsiniz. Chapter 3'ten itibaren zorlaşıyor. True ending bossu en fenası.
Potları yükselttiğimiz NPC vardı oyunun başlarında açılıyor tam chapterı hatırlamıyorum eğer geldiyseniz ondan yükseltme yapın. Bir de etrafta kaçırdığınız bosslar vardır onları haklayıp güçlenebilirsiniz.

Hocam o Boss'a gelene kadar bütün Boss'ları kestiniz mi? Gizli olanlar da var. Ve yeterince kasıldınız mı? Oyuna ilk başladığınız şeylerle kesmeye çalışıyorsanız zorlanırsınız.

Ve oyunda 1-2 tane zor boss var, geri kalanı çok zor değil aslında.

Sadece yıldırımlı ve sarı cübbeli boss zor geldi bana, bir de gökyüzünü kırmızı yapan bir canlı diyeyim spoiler vermemek için.

Diğerlerini çok rahat geçiyorum dediğiniz gibi.

Akrep kral, kaplumbağa adasındaki yıldırımlı boss, secret boss, final boss ve chapter 4 sonundaki kırkayaklı boss çok kanser.

Oyunun tek bıkkınlık yapan şeyi yıldırım. Yıldırım görmekten gına geldi.

Şu boss değil mi? Aşırı kanser.

IMG_1987.png

Son düzenleme:
WeMod parasız kendinde kullandım. Zor bosslara daha gelmemişsiniz. Chapter 3'ten itibaren zorlaşıyor. True ending bossu en fenası.
Potları yükselttiğimiz NPC vardı oyunun başlarında açılıyor tam chapterı hatırlamıyorum eğer geldiyseniz ondan yükseltme yapın. Bir de etrafta kaçırdığınız bosslar vardır onları haklayıp güçlenebilirsiniz.

Akrep kral, kaplumbağa adasındaki yıldırımlı boss, secret boss, final boss ve chapter 4 sonundaki kırkayaklı boss çok kanser.

Şu boss değil mi? Aşırı kanser.

Eki Görüntüle 2310344

Reis maalesef aralı yapmışlar.

WeMod yarim saat kullanma suresi var sonrasinda parali surume gecmenizi istiyor. Fakat tavsiye etmem zaten hiçbir oyun zevkiniz kalmaz oyuna verdiginiz paraya yazik.

Yarım saat kullanma süresi yok. Ben Sekiro'yu baştan XP ve para hilesi yaparak bitirdim. Yanlış kullanıyordur. Hala da pc de yüklü cyberpunk falan oynarken kullanıyorum.

Reis maalesef aralı yapmışlar.

Aralı değil ben süresiz kullanıyorum. Mesela hasar hilesinin yanında Pro var paralı onunda sağında tuş atama yeri var. Oraya bir tuş atayıp bas. Black Myth: Wukong'ta çalışması için oyun içindeyken programı açman lazım. Bu oyuna özel böyle. Diğer oyunlarda programdan başlatırken bunda oyun içinden açıyorsun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı