Black myth: Wukong dengesiz GPU kullanımı nasıl çözülür?

Hocam beni yanlış anlamayın bunları biliyorum. Sorun makinenin performansı ile alakalı değil. Black Myth: Wukong ile ilgili bir sıkıntı olduğunu seziyorum. Çünkü diğer oyunlarının hiçbirinde bu kadar dengesiz bir GPU kullanımı ya da bu kadar dengesiz bir FPS ile karşı karşıya kalmıyorum.

Sistemim yeterli olduğu için iletmek aklıma gelmedi. Hayırdır? Neyin tribindesin anlamadım.

Hocam performans sorunu yaşıyorsunuz sistemi atmıyorsunuz. Psişik güçlerimiz ile de öğrenemeyeceğimize göre sisteminizi yazmanızı bekliyoruz.

Hocam performans sorunu yaşıyorsunuz sistemi atmıyorsunuz. Psişik güçlerimiz ile de öğrenemeyeceğimize göre sisteminizi yazmanızı bekliyoruz.
Arkadaşım sistemimi yazdım görmüyor musun?

Hocam aynı sorunu Witcher 3'te de yaşıyor musunuz?

Arkadaşım sistemimi yazdım görmüyor musun?
Konuyu ilk açtığınız vakitten bahsediyorum.

Tartışmaya gerek yok oldu bitti. Witcher 3'te deneme imkanım olmadı.
Witcher 3'te de bu şekilde bir problem yaşamıştım. Memory Leak Fix adlı mod ile çözmüştüm. Büyük bir ihtimalle bu oyun içinde bu moda benzer bir mod yapmışlardır.

Hocam kurulum dosyasını hangi program ile açmam gerekiyor. dosyayı açtığım zaman 2 kere "bip bip" sesi geldi. Bu işe yaradığını mı gösteriyor?

Hocam kurulum dosyasını hangi program ile açmam gerekiyor. dosyayı açtığım zaman 2 kere "bip bip" sesi geldi. Bu işe yaradığını mı gösteriyor?
Hocam manuel download ile indirmeniz lazım ve bip bip vesaire seslerinin gelmemesi lazım. Manuel indirince zaten dosyada readme de oluyor not defteri şeklinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…