Black myth: Wukong dengesiz GPU kullanımı nasıl çözülür?

Hocam grafik ayarlarından oyunu yüksek performansa alın ve NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX yapılandırması adlı ayara girerek "İşlemci" yazan bölümü ekran kartınız olarak değiştirin. Eğer olmazsa 3D ayarlara gelin ve "Güç yönetimi modu" adlı ayarı bulun. Bu ayarı "Maximum performansı tercih et" olarak değiştirin. Eğer olmazsa laptopınız ısınıyor olabilir. Bunu da soğuk bir ortama geçerek halledebilirsiniz. Ayrıca arama çubuğuna "Güç planı seçin" yazın ve orada "Yüksek Performansı" seçin.
Hocam beni yanlış anlamayın bunları biliyorum. Sorun makinenin performansı ile alakalı değil. Black Myth: Wukong ile ilgili bir sıkıntı olduğunu seziyorum. Çünkü diğer oyunlarının hiçbirinde bu kadar dengesiz bir GPU kullanımı ya da bu kadar dengesiz bir FPS ile karşı karşıya kalmıyorum.

Hocam beni yanlış anlamayın bunları biliyorum. Sorun makinenin performansı ile alakalı değil. Black Myth: Wukong ile ilgili bir sıkıntı olduğunu seziyorum. Çünkü diğer oyunlarının hiçbirinde bu kadar dengesiz bir GPU kullanımı ya da bu kadar dengesiz bir FPS ile karşı karşıya kalmıyorum.

Hocam aynı sorunu Witcher 3'te de yaşıyor musunuz?

Arkadaşım sistemimi yazdım görmüyor musun?
Konuyu ilk açtığınız vakitten bahsediyorum.

Tartışmaya gerek yok oldu bitti. Witcher 3'te deneme imkanım olmadı.
Witcher 3'te de bu şekilde bir problem yaşamıştım. Memory Leak Fix adlı mod ile çözmüştüm. Büyük bir ihtimalle bu oyun içinde bu moda benzer bir mod yapmışlardır.

Bu mod belki performansa yardımcı olabilir. Çoğu kişide epey faydalı olmuş birçok açıdan. Bir deneyin, kurulumu da çok kolay.

Attığım linkten buradan indirin. Ama hesap açmanız gerekebilir.

Eki Görüntüle 2304509

Bu mod belki performansa yardımcı olabilir. Çoğu kişide epey faydalı olmuş birçok açıdan. Bir deneyin, kurulumu da çok kolay.

Attığım linkten buradan indirin. Ama hesap açmanız gerekebilir.

Eki Görüntüle 2304509
Hocam kurulum dosyasını hangi program ile açmam gerekiyor. dosyayı açtığım zaman 2 kere "bip bip" sesi geldi. Bu işe yaradığını mı gösteriyor?

Hocam kurulum dosyasını hangi program ile açmam gerekiyor. dosyayı açtığım zaman 2 kere "bip bip" sesi geldi. Bu işe yaradığını mı gösteriyor?
Hocam manuel download ile indirmeniz lazım ve bip bip vesaire seslerinin gelmemesi lazım. Manuel indirince zaten dosyada readme de oluyor not defteri şeklinde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı