Sürprizbozan Black Myth: Wukong hikayesi nedir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yex_emre

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, GoW Ragnarok'tan sonra bu oyuna başladım ve oyun guzel. Şu anda 2. chapter başındayım ama hikaye olarak ne yapıyoruz tam anlamadım. Buna önem veren birisi olarak da anlayarak ilerlemek istiyorum. Biz neden bunları yapıyoruz ve bosslar neden bizi önceden tanıyormuş gibi tam olarak? Spoiler vermeden anlatırsanız sevinirim.

Ayrıca bu oyunun Türkçe alt yazı desteği var mı? Yoksa illaki yama mı kurmak gerekiyor oda nasıl oluyor bilmiyorum. Bilen varsa yazarsa sevinirim. Teşekkürler.

Merhaba, GoW Ragnarok'tan sonra bu oyuna başladım ve oyun guzel. Şu anda 2. chapter başındayım ama hikaye olarak ne yapıyoruz tam anlamadım. Buna önem veren birisi olarak da anlayarak ilerlemek istiyorum. Biz neden bunları yapıyoruz ve bosslar neden bizi önceden tanıyormuş gibi tam olarak? Spoiler vermeden anlatırsanız sevinirim.

Ayrıca bu oyunun Türkçe alt yazı desteği var mı? Yoksa illaki yama mı kurmak gerekiyor oda nasıl oluyor bilmiyorum. Bilen varsa yazarsa sevinirim. Teşekkürler.
Oyunun kendi Türkçe dil desteği yok. Makine çevirinin Türkçe yamasını kullanabilirsiniz.

Oyun aslında Journey to the West isimli hikayenin alternatif bir devamı gibi, olayları daha iyi anlamak için onun özetine bakabilirsin.

Genel olarak özetlemek gerekirse: Oyunun en başında oynadığımız karakter olan Wukong, Erlang ile olan savaşını kaybettikten sonra güçleri 6 farklı relic olarak farklı yerlere dağılıyor. Oyunun başında gördüğümüz dağda bulunan maymunların amacı ise "belki birimizin kaderinde Wukong'un parçalarını toplayıp onu geri getirmek vardır" düşüncesiyle tek tek karşılarına çıkan sınavları (yani bosslar) geçerek şanslarını denemeye gidiyorlar. Oynadığımız karakterde seçilmiş kişi olma ümidi ile yola çıkmış ve amacı farklı bölgere dağılmış Wukong'un parçalarını toplayıp onu geri getirmek.

Oyun aslında journey to the West isimli hikayenin alternatif bir devamı gibi, olayları daha iyi anlamak için onun özetine bakabilirsin.

Genel olarak özetlemek gerekirse: Oyunun en başında oynadığımız karakter olan Wukong, erlang ile olan savaşını kaybettikten sonra güçleri 6 farklı relic olarak farklı yerlere dağılıyor. Oyunun başında gördüğümüz dağda bulunan maymunların amacı ise "belki birimizin kaderinde Wukong'un parçalarını toplayıp onu geri getirmek vardır" düşüncesiyle tek tek karşılarına çıkan sınavları (yani bosslar) geçerek şanslarını denemeye gidiyorlar. Oynadığımız karakterde seçilmiş kişi olma ümidi ile yola çıkmış ve amacı farklı bölgere dağılmış Wukong'un parçalarını toplayıp onu geri getirmek.

Teşekkür ederim. Sanırsam erlang ile olan kavgada kafasındaki bir taç yüzünden kaybediyordu. Bu özet iyi oldu teşekkür ederim, herhalde o bosslarında bize öyle deme sebebi önceden sun Wukong ile karşılaşmaları.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı