Black Myth: Wukong vs Ghost of Tsushima vs GoW Ragnarok

R1eques

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu tarz oyunları alabilmek için para biriktiriyorum ve bir oyun alabiliyorum, sizce hangisini almalıyım?

GoW Ragnarok 3 hafta sonra erişime açılıyormuş, son tercih olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar bu tarz oyunları alabilmek için para biriktiriyorum ve bir oyun alabiliyorum, sizce hangisini almalıyım?

GoW Ragnarok 3 hafta sonra erişime açılıyormuş, son tercih olabilir.
Ben olsam tercihimi gow Ragnarok den yan yana kullanırdım

Ghost Of Tsushima'dan eğer Ubisoft formüllü oyunları sevmiyorsan uzak dur.

GoW'u oynamadım aldım bekliyorum ben de ama kendini kanıtlamış bir oyun üzmez muhtemelen. Black Myth'i oynuyorum oldukça keyifli ve güzel o da. İkisini de al Şaka bir yana bilemedim valla.

God of War: Ragnarök > Ghost of Tsushima > Black Myth: Wukong

God of War: Ragnarok'ün iyi olacağını biliyorum ama erişme açılmasına 3 hafta var o 3 haftada bir daha birikim yaparım diye düşünüyorum şu an çıkan iki oyun arasında kaldım.

God of War: Ragnarok'ün iyi olacağını biliyorum ama erişme açılmasına 3 hafta var o 3 haftada bir daha birikim yaparım diye düşünüyorum şu an çıkan iki oyun arasında kaldım.
Şimdi 3 hafta içinde gow u alacak para biriktirebilirim diyorsanız black Myth wukong güzel yanlış anlamadım değil mi

Black Myth: Wukong > God of War: Ragnarök > Ghost of Tsushima

Ragnarök'a daha çok var. Wukong alın, gayet keyifli. Ve şahane grafikleri var.

Bütçeniz yoksa da ortak hesap alın, tavsiye etmiyorum ama en uygun çözüm o.

Bence gow Ragnarok daha iyi ama alış zamanına göre dediyseniz doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…