alasakarama
Hectopat
Hocam çıkmasına daha çok var. Şimdiden almanın bir manası yok.Bence gow Ragnarok daha iyi ama alış zamanına göre dediyseniz doğru
Hocam çıkmasına daha çok var. Şimdiden almanın bir manası yok.Bence gow Ragnarok daha iyi ama alış zamanına göre dediyseniz doğru
Şimdi 3 hafta içinde GoW'u alacak para biriktirebilirim diyorsanız Black Myth: Wukong güzel yanlış anlamadım değil mi?
Hocam çıkmasına daha çok var. Şimdiden almanın bir manası yok.
O zaman black Myth wukong alın Şimdi 3-4 haftaya da gow alırsınızEvet yani GoW'u kesin alacağım ama 3 hafta içinde onun parasını hallederim.
Hocam bu arada dediğim gibi bütçeniz yoksa ve orijinal oynamak istiyorsanız itemsatis gibi sitelerden her oyunun ortak hesabını alabilirsiniz. Kimin hesabı belli değil ama en azından orijinal oynarsınız. Baktım şimdi eski oyunlar 25 TL, yeni çıkan Wukong mesela 150 TL'ye satılıyor.Evet yani GoW'u kesin alacağım ama 3 hafta içinde onun parasını hallederim.
Hocam bu arada dediğim gibi bütçeniz yoksa ve orijinal oynamak istiyorsanız İtemsatış gibi sitelerden her oyunun ortak hesabını alabilirsiniz. Kimin hesabı belli değil ama en azından orijinal oynarsınız. Baktım şimdi eski oyunlar 25 TL, yeni çıkan Wukong mesela 150 TL'ye satılıyor.
O zaman dediğim gibi black Myth wukong alın çıkınca yada çıktıktan birkaç hafta sonra gow Ragnarok alırsıniz hayırlı olsunBütçede sorun yok dediğim gibi kendi hesabıma almak istiyorum zaten.
Wukong tam bir souls oyunu değil. Ondan unsurlar taşıyor sadece. Ve oynadığım kadarıyla Chapter 1 bitti zorluğu normal. GoW gibi bir zorluğu var.Ve şu detayı da söyleyeyim arkadaşlar souls tür oyunlara çok hakim değilim Elden Ring bile hala oynamadım o yüzden Ghost of Tsushima daha yakın geliyor.
İki oyun da souls değil zatenVe şu detayı da söyleyeyim arkadaşlar souls tür oyunlara çok hakim değilim Elden Ring bile hala oynamadım o yüzden Ghost of Tsushima daha yakın geliyor.
Wukong tam bir souls oyunu değil. Ondan unsurlar taşıyor sadece. Ve oynadığım kadarıyla chapter 1 bitti zorluğu normal. GoW gibi bir zorluğu var.
İki oyun da souls değil zaten.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.