Black Myth: Wukong'a girerken "Denuvo" hatası

Erdem1O

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar paylaşımlı hesap satın aldım neyse 2 gün önce oyunu indirmiştim. İndirdikten sonra oyuna girmedi Denuvo hatası veriyordu 24 saat bekleyin dediler. Neyse dün denedim ve oyuna girdim oynadım bugün oyuna güncelleme gelmiş haberim oldu onu güncelledim ve yine Denuvo hatası alıyorum oyuna giriş yapamıyorum, güncelledim diye mi acaba?

Son düzenleme:
Hayır Denuvo olan sanırım tüm oyunlarda aktivasyon sınırı var. 24 saat içinde sadece 5 farklı bilgisayar hesaba giriş yapıp oynayabilir. RE8'de de aynısı oluyordu. Hesap da bir sürü kişiye satıldığından oynanmıyor düzgün.

Güncelleme yapmasaydım keşke.

Zamanında bu hesap alım satımlarını yapan biri olarak söylüyorum ki çevrimiçi olduğunuz her sefer için çok yüksek ihtimalle bu hatayı alacaksınız. Steam politikaları gereği aynı hesapta bir oyuna fazla giriş olduysa oyunun lisansının doğrulanması için kullanıcıyı 24 saat bekletir. Bunun güncellemeyle alakası yok çevrimiçi olmanızla alakası var. Gün içinde tekrar tekrar deneyin hata elbet kaybolacak, hata kaybolup oyuna girmeyi başardığınızda hesabınızı çevrimdışına alın ve oyuna o şekilde tekrar giriş yapın. Ve bırakın hesap çevrimdışı olarak kalsın. Çevrimdışı kaldığı sürece bu hatayı almazsınız.

Kısacası çevrimiçi olduğunuzda aslında birden fazla oyuncuyla aynı oyuna girmeye çalışırsınız. Ve algoritma bunun normal olmadığını anladığı için lisans doğrulaması için sizi 24 saat kadar bekletir. Ama çevrimdışı girdiğinizde hesap online özelliklerini kaybettiği için sadece dosyalar yoluyla oyunu açtığı için bu hatayı almazsınız.

Tamam akşam deneyeceğim girer inşallah. Girmez ise beklemem mi lazım bu arada eskisi gibi hızlı bir şekilde hızlı Denuvo hatası almıyorum önceki denememde oyunu oynaya bastıgımda 4 5 saniye sonra Denuvo hatası veriyordu şimdi denedigimde 1 dakika sonra hata veriyor nedeni nedir biliyor musun?

Hocam Denuvo dediğimiz sistem halihazırda karmaşık olan bu işlemi daha da zorlaştırıyor. 5 veya daha fazla kullanıcı oyuna girdiyse 6'ya izin vermez bu bağlamda hatanın ekranınıza ne kadar geç düştüğü önemli değildir. Yani 24 saat bekledikten sonra tekrar yoğunluğun fazla olduğu bir vakitte oyuna girmeyi denerseniz yine aynı şey olacak ve bir 24 saat daha beklemek zorunda kalacaksınız. O yüzden 24 saat süreyi geçirdiğinizde oyuna yoğunluğun az olduğu gece saatleri veya öğlen saatlerinde girmeyi deneyin ki bir 24 saat daha beklemek zorunda kalmayın. Nihayet oyuna girebildiğinizde ise dediğim gibi çevrimdışı olup oyununuza bu sorun olmadan rahatça girebilirsiniz.

Anlamadım hocam şimdi ben 24 saati doldurdum ama günden en az 10 defa deniyorum denememem mi lazım ama oyunu oynamadan önce bayağı denemişitm akşamıda oyuna girebildim. Sonra güncelleme yapınca tekrar Denuvo hatası almaya başladım.

Hocam deneyin tabi ki ama yoğunluğun az olabileceği saatlerde denemenizde fayda var. Kısaca açıklamam gerekirse 24 saat hatası verdikten sonra 24 saat içinde denemeleriniz sıkıntı olmaz. Ama 24 saati doldurduktan sonra yoğun bir saat tercih edip tekrar denerseniz döngüyü devam ettirirsiniz. O yüzden tavsiyem yoğunluğun az olduğu saatlerde denemeniz. Gece 4 5 civarları olabilir mesela.

Girdim oyuna dün 20:30 da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…