A ARoolse Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 520 Çözümler 2 5 Şubat 2021 #1 Merhabalar, Black Ops 3'ü split screen oynamak istiyorum ancak ekranı 2'ye böldüğünde oldukça kötü gözüküyor 2. ekranı da kullanarak split screen oynayabilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Şubat 2021
Merhabalar, Black Ops 3'ü split screen oynamak istiyorum ancak ekranı 2'ye böldüğünde oldukça kötü gözüküyor 2. ekranı da kullanarak split screen oynayabilir miyim?
TheGomezMC Kilopat Katılım 31 Aralık 2015 Mesajlar 154 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #2 Şöyle bir video buldum belki yardımcı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Şöyle bir video buldum belki yardımcı olur. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et