Black Ops 4 vs AC Odyssey

WolreaG

Hectopat
Makaleler
4
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 570, 8 GB RAM, i5-4590
Merhaba, PlayStation'da bu iki oyundan birisini almak istiyorum, hikayelerini hiç bilmiyorum ve pek İngilizce de bilmiyorum yani 10 kelimenin ikisini falan anlayabilirim. Oyun oynarken sıkılmak istemiyorum ve fazla hikaye olsun istemiyorum anlayamayacağım için. Hangisini almalıyım?
Black Ops 4: 154₺ (Sadece oyun)
Odyssey Gold Edition: 133₺ (İçinde AC3 Remastered ve AC Liberation oyunu ve bayağı bir eklenti var).

Eklentiler bu şekilde.
1742251779161.png

Son düzenleme:
Fazla hikayesi olsun istemiyorsan Odyssey' den uzak dur. Zaten AC serisinin olayı hikaye ve Odyssey gerçekten uzun bir oyun. PC' de olsa yama kurup keyfine bakardın ama bu şartlarda Black Ops daha mantıklı.

Fazla hikayesi olsun istemiyorsan Odyssey' den uzak dur. Zaten AC serisinin olayı hikaye ve Odyssey gerçekten uzun bir oyun. PC' de olsa yama kurup keyfine bakardın ama bu şartlarda Black Ops daha mantıklı.
Evet banada öyle geliyor. Black Ops 4'ün hikaye modu yokmuş. Online modu varmış sadece. Bunu duymak üzdü, Başka bir CoD oyununa bakayım en iyisi.

Benim Cd olarak CoD Vanguard oyunum vardı onu oynayacağım sarar mı bilmiyorum deneyeceğim. CoD Modern Warfare 2 Campain Remastered var 80 lira o oyun güzel mi acaba? Yani azıcık İngilizce ile keyifli olur mu?

Evet bana da öyle geliyor. Black Ops 4'ün hikaye modu yokmuş. Online modu varmış sadece. Bunu duymak üzdü, başka bir CoD oyununa bakayım en iyisi.

Benim CD olarak CoD Vanguard oyunum vardı onu oynayacağım sarar mı bilmiyorum deneyeceğim. CoD Modern Warfare 2 campain Remastered var 80 lira o oyun güzel mi acaba? Yani azıcık İngilizce ile keyifli olur mu?

CoD MW2 Remastered çok iyi oyun, ama eski olması gözüne batabilir. Eski MW1 MW2 çok iyi.

CoD MW2 Remastered çok iyi oyun, ama eski olması gözüne batabilir. Eski MW1 MW2 çok iyi.
Hocam benim gözüm fazla grafik görmez, CoD oyunları zaten güzel grafiklere sahip. Öyle diyorsanız 80 lira verip alacağım ve yükleyeceğim direk. İngilizce çok gerekiyor mu? Yani ben A1 seviyesinde biliyorum ben yaşanan olayı kimle kim kavgalı bunu anlasam yeter o bunun çocuğu bu şunun sevgilisi bilmesemde olur, ana hikayeyi öğreneyim oynarken yeter kafasındayım.

Hocam benim gözüm fazla grafik görmez, CoD oyunları zaten güzel grafiklere sahip. Öyle diyorsanız 80 lira verip alacağım ve yükleyeceğim direk. İngilizce çok gerekiyor mu? Yani ben A1 seviyesinde biliyorum ben yaşanan olayı kimle kim kavgalı bunu anlasam yeter o bunun çocuğu bu şunun sevgilisi bilmesemde olur, ana hikayeyi öğreneyim oynarken yeter kafasındayım.

Yani hocam hikayeyi anlar mısın bilmiyorum, oyunun ne kadar İngilizce gerektirdiğini de bilmiyorum. Ama oyun çok güzel bence.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı