Black Ops 6 0x887A0005 hatası

Mehmetkarabey

Decapat
Daha fazla  
RAM
corsair vengeance 2x8gb 3000mhz cl16
Ekran kartı
AMD POWERCOLOR RX7600 8GB
Anakart
MSI B550M-PRO VDH
İşlemci
Ryzen 7 5700x3d
Black Ops 6 çıktığından beri şu hatayı alıyorum: Xbox güncel, Xbox üzerinden oyunu onardım, DirectX 12 sürümüm ve Windows güncellemelerim yapılmış durumda. Bu hatayı oyun çıktığından beri çözemedim, yardımcı olur musunuz? Artık bıktım, oyunu rahatça oynamak istiyorum. Grafik ayarlarımı da düzgün yapıyorum ama oyuna girerken bile 43 saniye kadar bekliyorum. Multiplayer'da maç ararken bekleme salonunda karakter takıla takıla yürüyor ama oyun içinde bu sorun olmuyor.

Oyun başladıktan 5-10 dakika sonra ya hata veriyor ya da ekran siyah olup bilgisayar kapanmadan direkt yeniden başlatıyor.

Setup'ı yeni kurdum, tüm parçalarım sıfır ve BIOS sürümüm güncel. Ekran kartı sürümüm de güncel. Setup'ım şu şekilde:

• İşlemci: Ryzen 7 5700x3D
  • GPU: RX 7600 8 GB
  • Anakart: B550 M Pro-VDH
  • RAM: 2x8GB 3000MHz CL16 Corsair Vengeance
  • PSU: Aerocool 750W 80+ Gold Full Modüler
  • Soğutma: Kule tipi Thermalright (ısınma sorunum yok)
Yardımcı olabilirseniz sevinirim!

Dosya Ekleri

• Screenshot_4.jpg
    Screenshot_4.jpg
    71,4 KB · Görüntüleme: 81
Hocam bende hikaye bitene kadar 20 kere falan crash yedim. Hata almadan kendim kapattığım zamanda grafik ayarlarını kafasına göre değiştiriyor FSR falan kapatıyor. Bugün 3 kere crash verdi zar zor bitirdim. FSR veya Frame Generation yüzünden olabilir ama test etmedim onlar açıksa kapatıp dene. Siyah ekran olayına bir şey diyemeyeceğim.

Tüm ayarları Low yapıp dener misiniz? Çok kişide varmış sorun. Genelde böyle yapınca çözebilmişler. Bir ben yaşamadım galiba Full bitirdim campaign i bir kere bile ne crash ne de bir şey yemedim.

DLSS açık bir kısmını Frame Generation açık bir kısmını kapalı da oynadım hiç sorun olmadı. Windows 11 24H2 de oynadım bitirdim. Dün de multiplayer oynadım.

Bir de virüs programı varsa kapatın. Ayrıca Windows Defender da dışlamalar var oyun klasörünü dışlamaya alın herhangi bir engelleme vs yapmasın.

Bende çökmüyordu ama yükleme ekranlarında aşırı bekletiyordu. Yeni güncelleme getirmişler düzeldi. Ama bu sefer de çökmeler başladı. Bir çözümü olduğunu düşünmüyorum çünkü bütün önerileri denedim.
Yabancı forumlara baktım oyunda bir sorun var. Oyun içinden VRAM kullanımını %50 ye çekerek çözenler çok fazla. Anlattıklarına göre oyun VRAM sınırını %70 e çeksen bile %90 sınır gibi kullandığı için çöküyormuş. Yani sistemde problem yok oyunda problem var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı