Xbox Game Pass üyeliği satın aldım, Call of Duty Black Ops 6 oyununa girmeye çalışırken istek desteklenmiyor, 0x800704c7 kodlu hatayı alıyorum. Ekte ekran görüntülerini paylaşacağım. Daha önce (betası duyurulduğu zaman) oynamıştım ve bir sorun yoktu. Şimdi oyunu baştan yüklediğimde bu hatayı alıyorum. Bir türlü çözemedim, yardımlarınızı bekliyorum.
Genellikle. Bu hatayı alıyorum. Bazen bu hatayı veriyor. Çözümü bilen var mı? Take ownership kullandım ve yetkiyi almaya çalıştım olmadı. Ayarlar>uygulamalar>yüklü uygulamalar>Dead Cells Sıfırla ve onar tıkladım düzeldi.
Genellikle. Bu hatayı alıyorum. Bazen bu hatayı veriyor. Çözümü bilen var mı? Take ownership kullandım ve yetkiyi almaya çalıştım olmadı. Ayarlar>uygulamalar>yüklü uygulamalar>Dead Cells Sıfırla ve onar tıkladım düzeldi.
Windows tuşu + X'e basın ve "Windows PowerShell (Admin)" kısmını seçin
Şu komutu Girin Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
İşlem Tamamlandıktan Sonra Bilgisayarı Yeniden Başlatın Ve Oyunu Açmayı Deneyin
Windows tuşu + X'e basın ve "Windows PowerShell (admin)" kısmını seçin.
Şu komutu girin Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
İşlem tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve oyunu açmayı deneyin.