Black Ops 6 açarken 0x800704c7 hatası

İşletim sistemi
Windows 11

GodTierTufi

Hectopat
Xbox Game Pass üyeliği satın aldım, Call of Duty Black Ops 6 oyununa girmeye çalışırken istek desteklenmiyor, 0x800704c7 kodlu hatayı alıyorum. Ekte ekran görüntülerini paylaşacağım. Daha önce (betası duyurulduğu zaman) oynamıştım ve bir sorun yoktu. Şimdi oyunu baştan yüklediğimde bu hatayı alıyorum. Bir türlü çözemedim, yardımlarınızı bekliyorum.

Dosya Ekleri

• image.png
    image.png
    447,7 KB · Görüntüleme: 33
  • image1.png
    image1.png
    13,5 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyalarını doğrula. Ya da şu arkadaşın yaptığı gibi yap.

Dosyalarını doğrula. Ya da şu arkadaşın yaptığı gibi yap.

Doğruladım ve arkadaşın yaptıklarını yapmıştım zaten sorun devam etmekte.

Microsoftun Sitesinden Alıntıdır

Windows tuşu + X'e basın ve "Windows PowerShell (Admin)" kısmını seçin
Şu komutu Girin Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
İşlem Tamamlandıktan Sonra Bilgisayarı Yeniden Başlatın Ve Oyunu Açmayı Deneyin

Microsoft'un sitesinden alıntıdır

Windows tuşu + X'e basın ve "Windows PowerShell (admin)" kısmını seçin.
Şu komutu girin Get-AppXPackage *WindowsStore* -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
İşlem tamamlandıktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve oyunu açmayı deneyin.

Yaptım fakat bir gelişme yok.

Tüm Xbox bileşenlerini onar o halde.

Ayarlar - uygulamalar - yüklü uygulamalar kısmından Xbox ile alakalı her şeyi onarıp sıfırladım sorun devam etmekte.

Anti-Virüs programınız oyunu kurarken bir şeyleri engellemiş olabilir mi?
Dosyaları doğrula yaparken güvenlik duvarınızı kapatın.

Anti virüs programı olarak Windows Defender kullanıyorum kapatıp denemeli miyim?

Ayarlar - uygulamalar - yüklü uygulamalar kısmından Xbox ile alakalı her şeyi onarıp sıfırladım sorun devam etmekte.

Anti virüs programı olarak Windows Defender kullanıyorum kapatıp denemeli miyim?

Kapatıp doğruladım sorun devam ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı