Çözüldü Black Ops 6 Direct X error hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Oyunu oynuyorum 1 saat sonra oyun donuyor Direct X error diyor. Bu sorunu yaşayan var mı veya çözebilen?
Bunu bir deneyin hocam. Bende düzeltti.

Öncellikle, VRAM Scale adlı ayarı %60 yapıyoruz. Sonra Texture (Doku ayarı) eğer Yüksekteyse onu Normal'e çekin. Sonrasında Fullscreen Borderless'ta oynayın eğer Fullscreen Exclusive'de oynuyorsanız. Bu ayarları yaptıktan sonra düzelmesi lazım.
Oyunu oynuyorum 1 saat sonra oyun donuyor Direct X error diyor. Bu sorunu yaşayan var mı veya çözebilen?

Aldığınız hata ile ilgili ekran görüntüsü paylaşın.

Öncellikle, VRAM Scale adlı ayarı %60 yapıyoruz. Sonra Texture (Doku ayarı) eğer Yüksekteyse onu Normal'e çekin. Sonrasında Fullscreen Borderless'ta oynayın eğer Fullscreen Exclusive'de oynuyorsanız. Bu ayarları yaptıktan sonra düzelmesi lazım.

Çözüm
Aldığınız hata ile ilgili ekran görüntüsü paylaşın.
Şu an elimde yok ama pc tarafında herkes yaşıyor aşırı yaygın bir hata. Buradan çözebilen var mı diye konu açtım, birisi çözmüş sağ olun yine de

Teşekkürler deneyeyim, Activision nasıl böyle ihmalkar davranıyor aklım almıyor.

Şu an elimde yok ama PC tarafında herkes yaşıyor aşırı yaygın bir hata. Buradan çözebilen var mı diye konu açtım, birisi çözmüş sağ olun yine de

Teşekkürler deneyeyim, Activision nasıl böyle ihmalkar davranıyor aklım almıyor.

Müsait olduğunuzda atın.

Müsait olduğunuzda atın.
Tamamdır, teşekkürler tekrardan

Teşekkür ederim normalde 2-3 elde bir atıyordu şuan 5. maçımı bitirdim ve hiç atmadı. Galiba sorunumu çözdü.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı