Black Ops 6 Microsoft'tan 1500 TL'ye alınır mı?

Çok seviyorsan al yani sorun değil 1500 TL senin :D

Ancak yeni oyun gelince bunun yüzüne bakan kalmaz. Koleksiyonda durur.

Yeni oyun çok indirime girmez diye dedim MW var bende onu hala oynayan çok oyuncu var o yüzden sıkıntı çıkmaz ama daha çok indirime girer mi acaba onumu beklesem 1500 iyi bir fiyatmı diye sordum.

İyi de o çıkınca hemen indirime girmezki ben ondan 6'yı alayım dedim seviyorum hem ki uzun süre oynayacağım oyunu ondan almak istiyorum Pass daha pahalı olur.

Hatta bo mu MW mi arasında kaldım. Önce sonda Black Ops alayım dedim ardından indirimdeyken alayım dedim.
Game pass 250 liraya yüzlerce oyun. İstediğin zaman iptal et. Diğeri tek bir oyun 1500 lira. Sıkılınca iptal iade de yok. En son yeni çıkan cod'u da oynarsın çıkınca.

Yeni oyun çok indirime girmez diye dedim MW var bende onu hala oynayan çok oyuncu var o yüzden sıkıntı çıkmaz ama daha çok indirime girer mi acaba onumu beklesem 1500 iyi bir fiyatmı diye sordum.

Bana göre iyi değil çok. Ancak bu firma açgöz paragöz bir firma daha indirmez yani 3-4 sene sonra falan. Adam hala ilk oyunları bile kazık satıyor.

Siz öyle deyince game Pass daha mantıklı geldi tamam game Pass alacağım teşekkür ederim hepinize.

Xbox Game Pass Ultimate verir değil mi oyunları normal alsam yeterli mi?

Son düzenleme:

Bu arada diğer arkadaşta doğru demiş mesela o para ile 7 aylık game Pass aldın 2-3 ay sonra Black Ops 6'dan sıkıldın Game Pass'i iptal ettiğinde kalan ayların parası da günü gününe geliyor direkt. Normal Black Ops 6 satın alırsan 2-3 ay sonra sıkıldığında böyle bir şansın olmayacak. Onu da düşün derim.

Siz öyle deyince game Pass daha mantıklı geldi tamam game Pass alacağım teşekkür ederim hepinize.

Xbox Game Pass Ultimate verir değil mi oyunları normal alsam yeterli mi?

Bilgisayardan oynuyorsan Ultimate olanını satın almana gerek yok 210 liralık paketi satın alman yeterli. İçinde Black Ops 6 var.

Her sene aynı oyunu yapıp 2-3 mekanik ekleyip piyasaya sunuyorlar. Game Pass olmasa COD oynanmaz, bence fiyatını hak etmiyor. Game Pass sayesinde beleşe oynayabiliyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı