3 bin TL'ye kadar 750W güç kaynağı önerisi

Bütçe
3000 - 3500

Drknes

Hectopat
Daha fazla  
RAM
CORSAIR 2x16 GB Vengeance 5600 MHz
İşlemci
Ryzen 7 7800x3D
RTX 5070 - Gigabyte B850 Aorus Elite WiFi6 - Ryzen 7 7800X3D - Corsair Vengeance 5600 MHz RAM.
Bu şekilde bir sistem topluyorum. Sisteme 750W güç kaynağının yeterli olacağını düşünüyorum. PSU için çok fazla bütçem yok, maksimum 3000 TL civarında ayırabiliyorum.
Üç adet PSU arasında kaldım; ancak sizin önerebileceğiniz, bunlardan daha iyi bir PSU varsa önerilere de açığım. Sistem güncel olduğu için bu PSU’ların uyumlu olup olmayacağını da tam olarak bilmiyorum. Açıkçası PSU konusunda biraz geriyim 😅
Şimdiden desteğiniz için teşekkürler.

İncelediğim PSU modelleri:

Hocam açıkcası buda hiç duymadığım bir marka o kadar sistem dizip 1 sene sonra filan elimde patlamasını istemiyorum
Dünyanın en büyük güç kaynağı üreticilerinden biri. Sen duymadın diye kötü olmuyor. Serverlara güç kaynağı üreten bir firma. Plat sertifika almış zaten.

Hocam açıkçası bu da hiç duymadığım bir marka o kadar sistem dizip 1 sene sonra filan elimde patlamasını istemiyorum

Sizin için sadece ASUS MSI Corsair falan üretiyor sanırım parçaları. Adını duymamış olman ürünü kalitesiz yapmıyor seni bilinçsiz tüketici yapıyor. Araştırma yaptığınız taktirde çoğu markayı öğrenebilirsiniz.

Japon ürünü ama lite modelini önermem bir çok özelliği kısılmış bir model. Onun yerine delta gps 750w alın. Delta Gps-750fb 750w 80+ Platinum Güç Kaynağı Fiyatları ve Özellikleri

RTX 5070 - Gigabyte B850 Aorus Elite WiFi6 - Ryzen 7 7800X3D - Corsair Vengeance 5600 MHz RAM.
Bu şekilde bir sistem topluyorum. Sisteme 750W güç kaynağının yeterli olacağını düşünüyorum. PSU için çok fazla bütçem yok, maksimum 3000 TL civarında ayırabiliyorum.
Üç adet PSU arasında kaldım; ancak sizin önerebileceğiniz, bunlardan daha iyi bir PSU varsa önerilere de açığım. Sistem güncel olduğu için bu PSU’ların uyumlu olup olmayacağını da tam olarak bilmiyorum. Açıkçası PSU konusunda biraz geriyim 😅
Şimdiden desteğiniz için teşekkürler.

İncelediğim PSU modelleri:
Delta babadır. Ona yönelin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı