Steam Black Ops 6 ön sipariş açıldı!

4 yıldır geliştiriliyor olması iyi. Modern Warfare 3 gibi çöp olacağını zannetmiyorum. Sadece hikaye kısmıyla ilgilenenler için Game Pass gelmesi güzel ama multiplayer'de bana göre Game Pass mantıklı değil. Modern Warfare 3'te zaten halihazırda hile sorunu varken Game Pass ile bu daha da fazla olacaktır.
Konsol üzerinden oynuyorum (cross-platform açık) ve şuana kadar hileye denk gelmedim. Activision diğer firmalara kıyasla hile ile başa çıkma konusunda daha başarılı. Gerekli önlemleri de alıyorlar bence.

Konsol üzerinden oynuyorum (cross-platform açık) ve şuana kadar hileye denk gelmedim. Activision diğer firmalara kıyasla hile ile başa çıkma konusunda daha başarılı. Gerekli önlemleri de alıyorlar bence.
Warzone mi yoksa Modern Warfare 3 ten mi bahsediyorsunuz hocam. Activision'un diğer firmalara kıyasla başarılı olduğunu zannetmiyorum. En basitinden klavye + mouse ile aim assist açılıyor. Bu aim assist tespit edilemiyor ve hile den farkı yok. Sözde shadow ban diye bir olay var. Hile de kullansan bir süre sonra otomatik düzeliyor.

Warzone mi yoksa Modern Warfare 3 ten mi bahsediyorsunuz hocam. Activision'un diğer firmalara kıyasla başarılı olduğunu zannetmiyorum. En basitinden klavye + mouse ile aim assist açılıyor. Bu aim assist tespit edilemiyor ve hile den farkı yok. Sözde shadow ban diye bir olay var. Hile de kullansan bir süre sonra otomatik düzeliyor.
MW3'ten bahsediyorum hocam. Klavye+mouse ile aim assist açıldığı hakkında fikrim yok. Bir ara denemiştim fakat kapalıydı bende.

Ayrıntılı şekilde bilmiyorum fakat oynadığım diğer rekabetçi oyunlara nazaran karşılaşmadım diyebilirim. Olmadığı hakkında bir iddiam yok. En son R6 oynuyordum girdiğim her maçta belirgin şekilde hile vardı mesela. CoD oyunlarında pek karşılaşmadım.

MW3'ten bahsediyorum hocam. Klavye+mouse ile aim assist açıldığı hakkında fikrim yok. Bir ara denemiştim fakat kapalıydı bende.

Ayrıntılı şekilde bilmiyorum fakat oynadığım diğer rekabetçi oyunlara nazaran karşılaşmadım diyebilirim. Olmadığı hakkında bir iddiam yok. En son R6 oynuyordum girdiğim her maçta belirgin şekilde hile vardı mesela. CoD oyunlarında pek karşılaşmadım.
Doğrudur hocam. Aim Assist şöyle oluyor. Vmware'ye win 10 lite kurup rewasd kullanıyorlar ya da ikinci bir bilgisayar varsa aynı ağ üzerinden onunla yapıyorlar. Bu sayede oyun bunu algılamıyor. MW3 te her zaman denk gelmiyor tabii ki de. Şu sıralar hiç girmedim belki hileler azalmıştır.

Benim anlamadığım bu adamlar neden her sene COD oyunu yapıyor, BF gibi bir politika izleseler şöyle yıllarca kendini oynatabilecek bir Multiplayer temel üstüne inşaa etseler güzelim oyunu, eminim her yönden daha faydalı olacaktır ama sürekli bir öncekinin makyajlısını görünce insan üzülüyor fiyatlar da cabası, umarım bu şekil devam etmezler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı