Black Ops 7 alınır mı?

yutaakral114

Centipat
Daha fazla  
Bir dahaki indirimde multiplayer ve zombies modu için almayı düşünüyorum. Piyasada hala aktif desteklenen iyi PvP oyunu göremedim. (EFT, CS, BF dışında.)

Bir dahaki indirimde multiplayer ve zombies modu için almayı düşünüyorum. Piyasada hala aktif desteklenen iyi PvP oyunu göremedim. (EFT, CS, BF dışında.)
157 saattir oynuyorum BF6'yı da 100 saat oynamış biri olarak Black Ops 7 daha çok sarıyor. Hızlı akışlı oyunlar oynamayı seviyorum.
Online için alacaksanız ve zombies için özellikle alın derim.

1767279957304.jpeg

1767279974418.jpeg

BF6 varken ( multiplayer deneyimi için konuşuyorum ) bu çöpe para vermeni önermem ama yine de sen bilirsin, oynanış videolarına bakıp kararını ver. Valorant'tan hallice. İlla zombi modu da olsun oynayacağım diyorsan CoD dışında alternatifin yok zaten.

BF6 varken ( multiplayer deneyimi için konuşuyorum ) bu çöpe para vermeni önermem ama yine de sen bilirsin, oynanış videolarına bakıp kararını ver. Valorant'tan hallice. İlla zombi modu da olsun oynayacağım diyorsan CoD dışında alternatifin yok zaten.
Biri hızlı akan, diğeri ise yavaş akan oyunlar. Ayrıca BF6’da event olarak ne geldiğini sayar mısınız mesela sezon etkinliklerinde neler geliyor?
Valorantla da alakası yok bu arada yani valorant yazıp yanına black ops 7 yazmak cesaret ister.

Hocam bu skinleri nasıl alıyorsunuz parayla mı zombi modunda mi yeni başladım bende bilmiyorum hiç güzel skinlerim yok.
Hocam bende kasa sürümü var direkt 100 dolarlık ondan geldi. O sürüme özel skin. Blackcell falan da var.

BF6 ve BO7'yi 20'şer saat oynasanız muhtemelen BO7'den devam edersiniz hocam. BF6 kağıt üzerinde çok daha iyi bir oyun gibi görünse bile bir süre sonra inanılmaz sıkıyor. COD ise her gün girip 2-3 el atmak için ideal.

BF6 ve BO7'yi 20'şer saat oynasanız muhtemelen BO7'den devam edersiniz hocam. BF6 kağıt üzerinde çok daha iyi bir oyun gibi görünse bile bir süre sonra inanılmaz sıkıyor. COD ise her gün girip 2-3 el atmak için ideal.
Hocam weekly gelen görevlerle yepyeni şeylerin kilidini açabiliyorsunuz. Ayrıca biraz endgame gireyim şu boss'u keseyim de şunu elde ederim gibi şeyler varken Battlefield 6'da Conquest, Breakthrough gibi modlar arasında gidip geliyorsunuz. Ekstra yapılacak tek şey 2-3 görevle birkaç skin açmak. Ayrıca bir silahı max levele getirince tüm eklentileri alıyorsunuz biten bitmiş oluyor. BO7 tarafında Prestige Master gibi seviyelerde ekstra açılan eklentiler var ve daha uzun sürüyor.

Hızlı oynayış isteyenler BF6'dan uzak durmalı zaten. BO7'nin zaten örnek aldığı oyun BO2'ydi yani silah ve maplere göre söylüyorum ayrıca hikaye modundaki menderez, savaş ortamından dolayı BF6 övüp BO7 gömen insan zaten ne dediğini bilmiyordur. Black Ops 2 de Black Ops 7 gibiydi. Hikaye konusunda değil, oyunun genel içeriği anlamında. Ama şu an baksan Black Ops 2 zamanının en iyi zombi moduna, hikayesine ve multiplayer moduna sahipti.

Aynen kardeşim BO7 daha iyi. Haritayı kaplayan dev bosslarla / robotlarla kapışmaya, bir tuşla 50 metre yukarı zıplamaya devam. Biz gerçek savaşın atmosferini hissettirebilen, renkli dünyalardan ve devasa bosslardan, oyuncak silahlardan uzak BF6 ile mutluyuz 🙂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Silaha bak, çatışmanın kalitesizliğine, oyunun anlamsız hızına bak, Wolfteam'de human vs human atıyorlar sanki 😂

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ayrıca hikaye modundaki menderez, savaş ortamından dolayı BF6 övüp BO7 gömen insan zaten ne dediğini bilmiyordur.

Peki unicorn ile gaz çıkararak kill de alıyor musun? BO7 övüp BF6 gömerek ne dediği bilen, oyun zevki hayli yüksek olan bir arkadaşa benziyorsun da bir sorayım dedim. Valorant skinli silahlarla %200 hızlandırılmış şekilde Team Deathmatch atmak nasıl bir duygu anlatır mısın biraz aydınlanalım 🙂 Yoksa her yıl aynı oyunun lacivertini piyasaya sunup cebini dolduran Call of Duty'nin fanı mısın? Bu arada bayıla bayıla anlattığın Black ops'un 8. oyunu 2026 bitmeden gelir değil mi ? Alıştık çünkü her yıl aynı oyunun devamını görmeye. Bu sefer gaz çıkaran sincapla kill alma gelir belki.
Ne zaman CoD'u BF6'ya karşı çılgın gibi savunan, çok daha iyi / başarılı olduğunu iddia eden birilerini görsem aklıma Şu malum video gelir. Oyun zevki, görsel şölen, gerçekçilik desen hepsi ( mesela bu ) BO6 ve 7'de toplanmış, verilen her kuruşu hakediyor. Yazıyorum da parmaklarımı yorduğuma değmez, size BO7'nin renkli dünyası ile mutluluklar 🤝

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı