Call of Duty Black Ops 7 alınır mı?

Vallahi ben birkaç oyun iade ettim skin sattım derken vault aldım vallahi Battle Pass vs. değiyor gibi geldi.

Ben standart alırım olmadı ileride vault indirime girerse direk yükseltme yaparım öyle düşünüyorum. Oyun iyi olur inşallah betayı oynadım güzeldi bakalım tam sürüm nasıl olacak BF 6 ile rekabet olacak belki bu sene iyi olur.

Ben standart alırım olmadı ileride vault indirime girerse direk yükseltme yaparım öyle düşünüyorum. Oyun iyi olur inşallah betayı oynadım güzeldi bakalım tam sürüm nasıl olacak BF 6 ile rekabet olacak belki bu sene iyi olur.
BF6 iyi oldu COD bir çok sıkıntıyı düzeltti çıkmadan

Aynen CoD'un düzelmesi bir nebze iyi tabii hala o eski CoD değil maalesef ama en azindan son serilere göre iyi, hocam Black Ops 6 oynama fırsatın oldu mu hiç beğenmiş miydin onu.
Geçtiğimiz günlerde ücretsi haftasonunda oynadım. Multisi keyifliydi. Ama black ops 7 betasından sonra oynayınca zıplama mekaniği falan daha güzel geliyor Black Ops 7 nin.

Geçtiğimiz günlerde ücretsi hafta sonunda oynadım. Multisi keyifliydi. Ama Black Ops 7 betasından sonra oynayınca zıplama mekaniği falan daha güzel geliyor Black Ops 7'nin.

Evet bende zıplama mekaniğini beğendim güzel olmuş şu CoD her sene çıkmasa da 2 senede bir çıksa çok daha iyi olacak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı