Black Ops II vs Modern Warfare 3

Xeytan

Kilopat
Yer
Cheyenne
Selamlar arkadaşlar,
Hem single hem multiplayer için ikisinden birini almayı düşünüyorum. Modern Warfare 3'te çok hile olduğu söyleniyor, ne kadar doğru bilmiyorum. Sizce hangisini almalıyım ve neden? Teşekkürler.

Şu an Modern Warfare 3 biraz daha hoş geliyor Türkçe dublaj olması nedeniyle.

Selamlar arkadaşlar,
Hem Single hem multiplayer için ikisinden birini almayı düşünüyorum. Modern Warfare 3'te çok hile olduğu söyleniyor, ne kadar doğru bilmiyorum. Sizce hangisini almalıyım ve neden? Teşekkürler.

Multiyi bilmem ama hikaye kısmında MW3 tek atar.

Tavsiyem Call of Duty için acele etmemek olacaktır. Hiçbiri hak ettiği bir fiyata kurulmamış. Ancak ille de alacağım diyorsanız Black Ops 2 derim çünkü zombi modu falanda var 1 oyun alıyorsun 3-4 oyun veriyorlar.
Şöyle:
3.jpg

Tavsiyem Call of Duty için acele etmemek olacaktır. Hiçbiri hak ettiği bir fiyata kurulmamış. Ancak ille de alacağım diyorsanız Black Ops 2 derim çünkü zombi modu falanda var 1 oyun alıyorsun 3-4 oyun veriyorlar.

Teşekkür ederim tavsiyen için ama zombiden ziyade daha çok multiplayer odaklı olacağım, hangisi üzmez multiplayer konusunda?

Modern Warfare 3 hiç alıp oynamadığım için bilmiyorum ancak Black Ops 2 gayet iyiydi. Ama hangisini istiyorsanız onu alın. CoD şart değilse Battlefield veya Star Wars: Battlefront 2 gibi oyunlara da bakabilirsiniz bu oyunlar "multiplayer olarak" çok daha iyiler.

Selamlar arkadaşlar,
Hem single hem multiplayer için ikisinden birini almayı düşünüyorum. Modern Warfare 3'te çok hile olduğu söyleniyor, ne kadar doğru bilmiyorum. Sizce hangisini almalıyım ve neden? Teşekkürler.

Kesinlikle Black Ops 2. Singleplayer'da COD'da tek geçtiğim oyunlardan. MW3 gibi ortalama bir hikayesi olan oyunun yanında taş gibi kalıyor. Multi olarakta Plutionium clientini kullanabilirsiniz.

Modern Warfare 3 hiç alıp oynamadığım için bilmiyorum ancak Black Ops 2 gayet iyiydi. Ama hangisini istiyorsanız onu alın. CoD şart değilse Battlefield veya Star Wars: Battlefront 2 gibi oyunlara da bakabilirsiniz bu oyunlar "multiplayer olarak" çok daha iyiler.

Battlefield'den sıkıldım biraz farklılık olması için, bir de Black Ops 2 alınca world at war da veriyor değil mi?
Bu belli bir kampanya mıydı yoksa hala geçerli mi?
Kesinlikle Black Ops 2. singleplayer'da CoD'da tek geçtiğim oyunlardan. MW3 gibi ortalama bir hikayesi olan oyunun yanında taş gibi kalıyor. Multi olarak da plutionium Client'ini kullanabilirsiniz.

Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı