Çözüldü Black Squad 0xc000009a hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Vipexx157919

Femtopat
Katılım
1 Ekim 2021
Mesajlar
14
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Black Squad oyununu daha bugün Steam üzerinden indirdim ve açmaya çalıştığımda resimdeki hatayı alıyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Ekran görüntüsü 2021-10-22 131055.png
 
Çözüm
Sanırım sorunu çözmek üzereyiz. Program Ekle/Kaldır üzerinde C++ Redist kütüphanesi yazılımı varsa kaldırın, yoksa zaten kaldıramazsınız mantıken. Aşağıdaki toplu paketi indirin ve arşivden çıkarın. Ardından install dosyasını yönetici olarak çalıştırın ve tüm Redist kütüphane yazılımlarının yüklenmesini bekleyin. Sorun daha sonrasında çözülmeli ama yine de belirtirseniz sevinirim. İyi günler, kolay gelsin.

Sanırım sorunu çözmek üzereyiz. Program Ekle/Kaldır üzerinde C++ redist kütüphanesi yazılımı varsa kaldırın, yoksa zaten kaldıramazsınız mantıken. Aşağıdaki toplu paketi indirin ve arşivden çıkarın. Ardından install dosyasını yönetici olarak çalıştırın ve tüm redist kütüphane yazılımlarının yüklenmesini bekleyin. Sorun daha sonrasında çözülmeli ama yine de belirtirseniz sevinirim. İyi günler, kolay gelsin.


Evet başarıyla kurdum. Yapılacak başka bir şey var mıdır acaba yoksa oyunu açmayı mı deneyeyim?
 
Sorununuzun çözülmesine sevindim. Konunuzu da çözüldü olarak işaretledim, bilginize. Başka bir teknik sorununuz olursa yeni bir konu açıp dilerseniz beni etiketleyebilirsiniz. İyi günler, iyi oyunlar dilerim.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı